LISÄTIETOA:

torstai 4. lokakuuta 2012

Voitto 3vee ja ammattiratsuttaja kyydissä: VIDEOMATERIAALIA, jeee!!

Tänään oli aamulla maneesikeikka Kalilein ja Voiton kanssa. Maija Heikkinen ratsasti nämä molemmat hevoseni ja itse pääsin suristelemaan videokuvaa digipokkarillani. Maneesissa oli kohtalaisen hämärää eikä kuvalaatuun tietenkään vaikuttanut yhtään käsipielessä ollut tökkivä hevonen, heh heh. Mutta tässä postauksessa niitä videoita kuitenkin on, olkaa hyvät!

Kalileilla oli päivän ohjelmassa kevyt läpiratsastus. Ylihuomenna on matkaratsastuskisat tulossa eikä ollut tarkoitus väsyttää hevosta, ainoastaan ratsastaa lihakset hyvin lämpimäksi ja tehdä pientä "jumppaa". Laukka kaipaa lisää treeniä ja voimaa, muuten hommat sujuvat jo varsin kivasti! Liikeihme tuo Kilikali ei missään mittakaavassa ole, mutta erittäin yritteliäs ja nykyään myös hyvin miellyttävä ratsastaa.

Kalilein jälkeen vuorossa oli Voitto 3vee. Voittoa on ratsastettu maneesissa / kentällä hieman yli 10 kertaa ja tänään oli ammattiratsuttaja kyydissä ensimmäistä kertaa. Näin itsekin Voiton vasta nyt ratsastettuna ja voi vitsit, se on
H I E N O !!!! Maijakaan ei säästellyt kehusanojaan! Nyt on käsissä tulevaisuuden kilpahevonen, tämän kanssa pääsen vielä pitkälle!!!

Voitolla on luvassa tulevat kolme viikkoa tehotreenijaksoa ratsastusopeissa (Maija menee kerran viikossa, muuten pipertelen itsekseni täällä kotona maastolenkkejä). Marraskuun alussa teemme klinikkareissun ja sen jälkeen ruunaska jää "syyslomalle" kaikkein huonoimpien treenikelien ajaksi. Vuoden vaihteessa jatketaan sitten taas kohti keväällä olevia Suomenhevosten Laatuarvostelu - karsintoja.

Parhaat palat säästin viimeiseksi; nauttikaahan laadukkaasta, mutta erittäin alkutekijöissään olevasta, kouluhevosen aihiosta!5 kommenttia:

 1. No on se hieno!!! Eikä näytä yhtään niin nuorelta, siitähän on tullut ihanan muhku! *ei siis läski, vaan sellainen ratsu!*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitto ei tosiaan ole mikään "tuulen puhaltama vinkuheinä", vaan raamikas ja muhkea nuori mies! :)
   (Mutta pitää sitä myöntää, että onhan tuossa ruunaskassa sitä läskiäkin jo pikkasen liikaa...)

   Poista
 2. Ihana Voitto <3 <3 <3 Nimi on enne, oon sitä mieltä yhä! (sun pitää nyppiä sen päämerkistä se kolmonen pois ja laittaa tilalle 1!)

  VastaaPoista
 3. hieno hevonen ja menee upeesti, mutta pakko kommentoida....missä Maijan kypärä??????? Huonoa esimerkkiä nuorille. Pää ja aivot ovat kuitenkin kaiken meidän toimintamme lähtökohta ja niitä oikeasti kantsisi suojata ;)

  VastaaPoista