LISÄTIETOA:

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Slowfeeding, osa 2

Saanko toistaa samaa? Saanhan?

Todella helppo kuvata hevosia, kun etäisyys kameraan on tämä...

Yritin kuvata hevosia tarhassa ja tehdä jonkun hienon mietelmä-diipa-daapan tänne. Ei onnistunut, kumpikaan. Saatte siis santsi-annoksen edellisestä postauksesta. Ensi kerralla jotain muuta, luulen.

Voitto 4vee on äärettömän näppärä nyppimään SF-verkosta heinää...

... Toisinkuin ystävänsä Porre 16vee.

Tästäkin uudesta reiästä voimme kiittää Porrea, kiitos kiitos!

Lopuksi vielä minuutin verran hevosten heinän nyhtämistä. Ottakaa vaikka rauhoittavan terapian kannalta, jos tätä kukaan edes jaksaa katsoa. Voitto on vasemmalla, läski rohmuturpa Porre oikealla.


6 kommenttia:

 1. Haha ihana miten kiukkunen Porre on kun ei saa tuolta heinää niin hienosti miten voitto osaa nyhtää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitto on vasta nyt vajaa kaksi viikkoa treenannut ja Porrella on tämä verkko ollut sentään jo vuoden! Toiset on vaan pikkasen nopea älyisempiä ja parempia näyttämään turpaansa! ;)

   Poista
 2. Hiukan porrea v******a ! Voitto sen sijaan jauhaa pika vauhtia, kun saa kerralla vähemmän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, juuri näin! Voitolla on tekniikka hallussa! :)

   Poista
 3. Haha, Porrella melkolailla sama tyyli kuin meidän rohmuturvalla, joskin meillä se on vieläkin ärtyisämpää reuhtomista.. Mutta toisaalta, kuivaheinä on varmasti paljon näppärämpää verkkokamaa kuin esikuivattu säilö.. Ehkä se irtoaa hankalammin ja siksi sitä kiskotaan vielä kiukkuisemmin kuin kuivaheinää mahdollisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on säilöheinää ja kuivaa pikkupaali heinää ollut tuossa SF- verkossa ja oman kokemukseni mukaan kuivaheinä tulee noista rei'istä helpommin ulos.

   Porre syö tässä(kin) vielä suht siististi, kun oikein kiukuttaa niin se heinäverkon pauke mökin seinää vasten kuuluu tänne sisälle saakka... Aina sen riuhtomisen jälkeen saakin sitten käydä paikkailemassa nippusiteillä suurimpia reikiä umpeen. Kohta on enemmän nippusidettä kuin narua tuo verkko!

   Poista