LISÄTIETOA:

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Se loppu nyt! - ihan oikeasti

Raviurheilu osaltani nimittäin

Porre ja Harri Koivunen harjoitusraveissa alkuvuonna 2007
 
Kirjoittelin muutama kuukausi sitten siitä, että päätin raviurheilun olevan taaksejäänyttä hevoselämää - ainakin toistaiseksi.

Pyörittelin varustehuoneessa ravikamoja aikani ja myin sitten oikeastaan kaiken pois. Mitä jäi jäljelle? Yhdet päävehkeet Voiton kärryajeluihin, Porren voittorahoilla ostetut uudenveroiset QH- kilpasilat ja takasten säärisuojat. Siinä kaikki. Hinnoittelu taisi olla kohdillaan, koska sen verran rivakasti kaikki tavarat lähtivät käsistä.

Kilpakärryjen kohtaloa mietin tovin jos toisenkin ja lopulta pääsin surutyön päätökseen niiden kanssa. Kärryihin oli vahvin side, mutta nyt nekin on myyty ja lähteneet uuteen kotiin Tampereelle. Uudet saa varmasti hankittua, jos sellainen tilanne vielä tulee.

Uutta harrastavaa ravipaikkaa etsii vielä yhden startin käytössä olleet skalpparit koukuilla, kokoa "suomenhevonen", sekä häntärauta.


8 kommenttia:

 1. Paljonko pyydät häntäraudasta postitettuna? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 20 € mulla on siitä ollut pyynti. Laitatko sähköpostia (lively@suomi24.fi) tai fb-viestiä (Taru Pentikäinen), niin voidaan miettiä kauppaa sitä kautta. :)

   Poista
 2. Seuraavaks sitten parivaljakkoa miniponeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Minä olen haaveillut samasta mutta jos nyt yrittäisin pysyä erossa ekstra poneista ettei niitä vaan tartu matkaan...

   Poista
  2. Eiköhän noihin kärryihin saa parivaljakonkin kiinni... :)
   Mää aion toteuttaa sen vielä joku päivä!!! Varmasti! Kaksi kun niitä on jo olemassa... :D

   Poista
  3. Ja noihin kärryihin saa pariaisankin, eikä ollut edes mikään kallis lisäosa ;)

   Poista
  4. Jos nyt kuitenkin aloittaisi siitä, että ajo-opettaisi edes tuon ensimmäisen ponin kärryjen vetoon... :D

   Poista