LISÄTIETOA:

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

vilkaisu Miniponin viikkoon

Mitä jäbä on duunannut viikon aikana Marjutin luona?

Roikkunut kaverinsa loimessa

Kiusannut suurempiaan

Juossut laihtuakseen

Polvistellut notkeutta lisätäkseen

Pomppinut esteitä ...

... ja pitänyt siitä!

Poseerannut söpönä

Unohtamatta vatsavillojen tuuletusta

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kuvista KIITOS Marjutille!

8 kommenttia:

 1. Onpas ihana(t) :D Voiko tollaista miniponia opettaa ajolle, jaksaako sellainen vetää pientä aikuista tai lasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi opettaa ja jaksaa vetää! On tuollainen vahva vetäjä, vaikka ei painavaa ratsastajaa kannakaan. Itseasiassa täällä kotona alkoi tänään vanhemman miniponin (3 v) kanssa ajo-opetus! Kuvia ja oma höpinä aiheesta luvassa myöhemmin tämän päivän aikana... :)

   Poista
 2. Jotenkin mulle tuli tästä postauksesta mieleen se satu missä maalaishiiri meni kaupunkiin, vaikkei Hurmas nyt kaupungissa olekaan mutta tekemässä kaikkea kivaa muualla toisen johdolla :)
  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On Hurmas kaupungissa, jos vertaa tallien sijaintia. :D
   Poni vaikuttaa aivan erilaiselta tuolla Duken kaverina, mitä täällä kotona. Eihän sille ole ennen käynyt mielessäkään, että se voi loikkia ja pomppia kaveriaan päin ja uhota matsiin. Täällä se on naksutellut vaan leukojaan alistuneena!! :D

   Poista
  2. Nyt kun alkunahinat on vähän rauhoittuneet, on hauska seurata, miten Hurmas katsoo kaikkeen mallia Dukesta. :D "Ai nyt juodaan.. Okei, siis syödään.. Ai nyt sä piehtaroit, ok.." Pikkasen järkyttynyt ilme sillä oli tänään, kun furminaattorin kanssa vetelin Duken korvakarvoja (se nauttii siitä jopa!) ja minityyppi katsoi kunnioitettavan 2m välimatkan päästä tätä touhua.. ;)

   Poista
  3. Saas nähdä miten käy kun termiitti tulee tänne takaisin.... Onko paluu kotiin karu, kun isommat kaverit laittaa mr. iso-egon järjestykseen :P

   Poista