LISÄTIETOA:

perjantai 28. maaliskuuta 2014

Täydellinen Torstai!

* * * Tarulandiassa on niin kiirettä pitänyt, että ehtii palata vasta nyt eilisiin tunnelmiin * * *

Ah, mikä ihana ilma!!

Mikä Tarulandian torstaista teki niin täydellisen? Kaikki - ja ei mikään. Fiilis oli vaan niin super!


Ilma oli lähes käsittämättömän upea! Lämmintä ja täysin tuuletonta. Kävimme kahden heppatytön voimin ruskeiden ruunien kanssa maastossa: tiellä tepastelua, metsässä maleksimista ja soralla sipsutusta. Porre- papparaisella oli show-vaihde päällä, olisittepa nähneet mitä tanssahtelua vanhus innostui tarjoamaan!Maastolenkin jälkeen oli puttejen kiillotustuokio. Sellainen "vanhan ajan" kiireetön, pikkutarkka, nautinnollinen ja kauan kestävä. Harjattiin ja puunattiin poikia KAKSI TUNTIA! Pakko myöntää, että se on enemmän kuin yleensä tulen tehneeksi viikossa yhteensä!


Voiton vuohiskarvatkin saivat kyytiä! Vasemmalla "ennen" ja oikealla "jälkeen". Ei hienolla kilpahevosella tarvitse olla tupsuja, joihin saisi vaikka ranskalaisen letin askarreltua.Puttepoikien jälkeen Miniponi valjaisiin ja kärryjen vetoon. Täydellisen hienosti Poni toimii, kuten voi taluttajan virneestäkin ehkä päätellä, hih.


Kesä on tulossa, karvaa lähtee ainakin sen verran reippahasti!


Ja mitäs neiti tallinpitäjä onkaan kuvassa tekemässä? Jep jep, korjaamassa nippusiteillä poikien slow feeding -verkkoa... Mokomat rikkovat siihen jokaikinen päivä vähintään yhden "fast feeding" -aukon. Grr!

Eilisestä mahtavasta seurasta ja kuvasaaliista kiitän tallityttö- Tarjaa!

* * *

SUURI KIITOS myös kaikille Chia -höpinääni kommentoineille. Ajattelinkin, että kirjoitus saattaa herättää muutaman kommentoijan. Toivon, että huomenna ehdin perehtymään kirjoituksiinne tarkemmin.

1 kommentti:

  1. Täydellisen torstain jälkeen tulee perfect perjantai, lupaava lauantai ja sitten sujuva sunnuntai. Sitten viikko alkaa taas alusta masentavalla maanantailla...
    Oli kyllä niin hienoja sekä torstain että tämän päivän ilmat. Nautinto.

    VastaaPoista