LISÄTIETOA:

maanantai 9. maaliskuuta 2015

Hashtag kakkahomma

Paistaa se aurinko joskus kakkakotsuihinkin.
Jokainen hevostallillinen tietää mitä merkitsee kevät. Se merkitsee sitä, että talikko liikkuu vauhdilla ja kotsujen rengas on soikeena raskaasta kuormasta. Kahden viikon urakka alkaa olla lopuillaan täällä. Jos olisin some- innokkaampi, käytössä voisi olla vaikkapa #kakkahomma tai #p*skaduuni.

Mää en ymmärrä miten paljon sitä-itseään voi tarhoista paljastua lumen sulaessa! Vaikka miten olisi koko talven läpi parhaansa mukaan siivonnut tarhoja.

Ei siitä sen enempää. Kotsut saavat nyt huokaista hetken helpotuksesta, talikko levätä paikoillaan ripustuskoukussa ja tää neiti on ansainnut prinsessaunet. Kroppa sanoo, että nyt riittää tää homma. Ainakin huomiseen saakka.

2 kommenttia:

  1. Sama homma täällä, tosin kottikärryjen rengas tyhjentyi ensimmäisten kuormien aikaan. Eikä vielä edes puoli väli häämötä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kottikärryt ovat tässä rallissa kovilla! :D Mää sain tältä keväältä homman valmiiksi, huh huh... Muuten ihan hyvä, mutta eihän se homma tässä ollut. Kakkiaiset tekevät palleroita jokaikinen päivä lisää siivottavaksi... :D

      Poista