LISÄTIETOA:

tiistai 12. tammikuuta 2016

Materialismionnellisuus

Voitto ja Hurmas 10.1.2016

Kerron usein suureen ääneen kylillä, että "ei, emmää osta hevosilleni oikeastaan koskaan mitään uusia varusteita. Hyvin pärjään niillä mitä on aikojen saatossa varustehuoneeseen kertynyt". Uskonko itsekään tähän? Tai uskonko väittämääni sitäkään vähää, kun selailen kameralla otettuja kuvia tai kännykän kätköjen kuvamateriaalia...

Lokakuu 2015

Kootut selitykset: Ostin kun halvalla sain.
Eli läjä tavaraa FirstClassHorse:n varastontyhjennysmyynnistä. Mutta ei voi olla huonot kaupat, jos Euro-Starin 150 euron housuja ostaa kymmenellä eurolla! Pöksyjen kaveriksi lähti reissulta B//Wertigon hillittömän ihana paksu fleece-takki (30 €), kisahanskat (15 €) ja Professional Choice -bootsit (25 €). En oikein tiedä mitä teen kisahanskoilla, kun en kilpaile tai tarvitseeko Voitto bootseja. Ei ole tähän päivään mennessä tarvinnut, mutta ehkäpä sekin päivä vielä koittaa! Ei vara venettä kaada ja niin edelleen. (Enkä ole kyllä viimeiseen kahteen viikkoon ollut hevosen selässäkään, joten se siitä ratsastushousujen tarpeesta... )

HIHS lokakuu 2015
Kootut selitykset: Ei Helsingin heppashow:n exposta voi tulla pois ilman ostoksia!
Koska muillakin killui käsivarsillaan isoa ja pienempää kassia sekä nyssykkää, saattoi ostohysteria ihan hiukan tarttua allekirjoittaneeseenkin. Equilinen kouluhuopa oli ostoslistalla (59 €), joten sen ostaminen oli erittäin sallittua. Ja ehkäpä tuo sinkkipurkkikin suvaitaan (15 €). Mutta mites tuo Pikeurin satasen takki? Oliko pakko ostaa?! Oliko?! Oli!! On sävy-sävyyn uuden huovankin kanssa!
Plus kauheasti tuli säästöä jo siitäkin, että voitin HIHS-liput Fortumin kisassa ja pääsimme kaverini kanssa maksutta sisään!

Tammikuu 2016
Kootut selitykset: Oho, meni rikki.
Voitolla oli huippu-pro tummanliila HorseWaren Amigo- fullneck toppaloimi. Tai on se vieläkin, mutta siitä pursuaa täytteitä. Kun viime postauksessa pilkkasin Hurmas-ponia toimettomaksi, päätti poni kostaa samantien ja muuttaa työtehtäväkseen loimisilkkuri. Kiva, kiitti, super fantsua. Nyt on kuitenkin sitten Vodella uusi talvipalttoo. HorseWare Mio Onepiece 350 g toppauksella. Tässäkin kohtaa tuli muuten ihan selvää säästöä! Toppatakki oli kahdenkymmenen prosentin alessa!

Marraskuu 2015
Kootut selitykset: Mää halusin! 
En vielä tiedä päätyykö BackOnTrackin HorseBack Warmer Voitolle käyttöön vai jääkö se ikuiseksi ajaksi tänne tölliin sisälle, mutta onpahan sellainenkin lätyskä tullut ostettua. Voitolla on selän kanssa ollut häikkää näiden vuosien aikana, joten kaunis ajatus oli käyttää tätä ennen treenejä ja sen jälkeen. Enää puuttuu ne treenit - BOT- selänlämmitin on jo sentään! 
Ostin Voitolle edellisvuoden syksynä HW:n Amigo sadetakin ja se on ollut jotain aivan käsittämättömän huikeaa! Edellinenkin loimi on vielä suht kelpo kamaa, mutta kun puoleen hintaan tähän sopivan kokoiseen yksilöön törmäsin, niin pitihän se lunastaa pois kuljeksimasta. Olen täysin rakastunut näihin HorseWaren loimiin ja tuntuu, että eipä meille enää jatkossa mitään muuta merkkiä hommatakaan. 

Mutta ai niin, enhän mää osta mitään hevostarviketta... Köh köh. 

Loimisilppuri maistelemassa uutta takkia 10.1.2016


6 kommenttia:

 1. Naurattais jos ei ois ite samanlainen xD

  VastaaPoista
 2. Alennusmyyntejä ei lasketa. Eikä messuja. Eikä sitä, jos oikeasti tarvitsee. Tai jos hankinnasta tulee TOSI hyvä mieli tai... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Eli yhtään mitään en ole ostanut!!! :D

   Poista
 3. Tai jos luopuu yhdestä vanhasta kun ostaa uuden niin sitt sitä ei lasketa? :D

  VastaaPoista