LISÄTIETOA:

tiistai 31. toukokuuta 2016

Neljätoista päivää, kaksi viikkoa

Tarkat kaivuutyöt kesken huhtikuun lopulla 2016

Taas meni kaksi viikkoa, että saan jotain höpinää tänne mun virtuaalipäiväkirjaan. Sori vaan. Mää en ymmärrä miten te normaalit ihmiset ehditte päivittää blogejanne? Mää olen meinaan niin ufo, että mää en ehdi! En tiedä missä mättää? Mää taidan olla vaan niin hidas ja aikaansaamaton, että siinä syy! Syy ei tietenkään voi olla että käyn töissä kaupungissa (työmatkoineen 10,5 h / päivä), elukkalaumaan kuuluu kolme konia, kolme kattia, yksi koira ja yksi apinan poikanen tehotuhoikäinen lapsi sekä pakko imuroidasiivotatiskatamopatakokatakin jotain joka päivä tai räjähtää hommat käsiin.Eikä nuo kaviolliset öttiäiset ilman ruokaakaan pärjää. Tälle kesää haettiinkin oikein komea kuorma kuivaheinäpaaleja! Pikkasen on muuten luxus tehdä kuorma tämmöiseen kärryyn verrattuna siihen että huristelee heppatraikun kanssa ees-taas pari reissua.

Rankkaa. Tosi rankkaa.Ja koska käyn töissä, on mahdollisuus harrastaa ja rahoittaa (sen-toisen-täällä-asuvan-avustuksella) kaikkia kivoja heppajuttuja. Kuten maalata pihattomökkiä. Tai pyytää kauniisti isännältä apua ja saada vihdoin otsalaudat hummien tölliin.


Olen mää risujakin raahannut. Vanhat ja loppuun kalutut karahkat pois ja uutta tilalle. Tällä kertaa oli tarjolla tuoretta koivua.

Mieslauma vapautettuna laitumelle.


Mää olen tosi huono luopumaan mistään tai heittämään mitään pois. Jos mää kuitenkin joskus tarvitsen vielä jotain juttua jota en edelliseen viiteenkään vuoteen ole tarvinnut... olen kauhean ylpeä itsestäni, koska varustehuoneesta lähti roskiin kolme jätesäkillistä tavaraa ja kaksi ikea-kassillista myyntiin! Lisäpiste itselleni siitä, että myinkin jopa ne kaikki tavarat pois! Huikea nopeus asioissa kerrankin!

Kovasti taitava miäs asuu täällä Tarulandiassa - meillä on uusi ovi varustehuoneeseen!


Tältä se otusten pihattomökki nyt sitten pikkusen huollettuna näyttää. Tai näytti. Joku sankari on sitä jo pureskellut ja toinen käyttänyt rapsutusalueenaan.Saattaisi muuten olla aikaa blogillekin, jos en asuisi niin paljoa kaapeissa. Tai kuluttaisi aikaani ottamalla kuvia itsestäni ja uusista housuista... Ai kamala!

Toisaalta sieltä vaatekaapin syövereistä löysin siivouksen yhteydessä nuo kesäpöksyt. Hv Polon farkkuratsarit ja istuu just täydellisen hyvin! Olen todella ihastunut! En edes tajua miksi en noita ennen ole pitänyt!

Otin mää kuvan mun ykkösparhaista tallikengistäkin. Mää joudun ihan kohta pitämään surujuhlat ja jättämään hyvästit mun menomonoille. Ne on rikki. Niin rikki että sukat näkyy ja hiekka pääsee sisälle. Kirppikseltä kympin löytö vuosia sitten ja eräs parhaista kirppislöydöistä koskaan!


Tältä näyttää meilläpäin. Koti on selän takana ja pihaan matkaa muutama sataa metriä. Kuva todistettakoon että olen mää toisinaan taas ratsastamassakin ollut enkä aina vaan ollut jumissa kotitalouspakotteissa. On ollut tosi kivaa Voiton kanssa hömpsytellä kun kelitkin ovat olleet vähintäänkin kohdillaan!


Loppuun vielä kuva tästä todellisuudesta. Tänään klo 23.10 työpäivän jälkeen mattoja pesemässä ja ruokkimassa hyttysiä. Vuorokaudessa tarttis olla enemmän tunteja, kävi taas mielessä.

Ollaan siis hengissä ja hyvällä kesäfiiliksellä. Kaikki hyvin. :)

6 kommenttia:

 1. Sama ongelma täällä, blogin päivittämiselle ei oo aikaa. Muutenkaan ehdi konetta avata! Huhtikuussa otetut poniravikuvatkin odottaa edelleen kamerassa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on, köh köh, päivittämättä tänne blogiin edelleen mm. vuoden takainen miniponin kantakirjaus kuvineen. :D En mukamas ole ehtinyt. VUODESSA. Tarvitsee vissiin katsoa peiliin ja keksiä uusi selitys.

   Poista
 2. Mä päivitän mieluummin blogia kuin pesen mattoja, siinä syy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jännä juttu! Mun siivousneuroosi ja keskiyön mattojen pesuko on tämä mun ongelman ydin?! :D :D Kiitti vastauksesta! :D :D
   Eikun oikeasti. Mää tiedän, että blogi jää aina jalkoihin, jos tiedän että pitäisi tehdä jotain muutakin.

   Poista
 3. Mulla jää tuo siivous jalkoihin. Pahasti :D eikä sen puoleen ole pientä lasta, hevosia omassa pihassa ja hiukan lyhyempi työmatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en pysty olemaan siivoamatta! :O Mää haluan että on siistiä ja puhdasta. Jos asuisin täällä yksin, niin ei olisi mitään ongelmaa, mutta kun nuo kaks muuta sotkee! ;)

   Poista