LISÄTIETOA:

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Kaarina Dressage Weekend - ja taas satoi.


Kaarina Dressage Weekend
Koulukisat 2-tasolla 18.6.2016
  Kaura & KaKe/ Ylikylän talli, Hepojoki
HeA Kenttäkilpailuohjelma N:o 6
Oikein vai väärin: Kouluratsastus on kuin katsoisi maalin kuivumista seinässä? Vastaus: Ehdottomasti väärin. Kouluratsastus on kuin katsoisi hevosensa radalla rämpimistä kaatosateessa veden valuessa nenäsi vartta pitkin samalla kun suojelet kameraasi kastumiselta takkisi sisällä.


Kaunis aurinkoinen aamupäivä ja rauhassa puunattiin Voitto kisakuntoon. Ei mitään kiirettä ja starttikin oli vasta iltapäiväviideltä. Oltiin ajoissa kisapaikalla ja kaikki näytti hyvältä. Hieman luokka pääsi alkamaan myöhässä ja, TSADAAAAAA, muutama minuutti ennen Voden siirtymistä verryttelymaneesista kisaradalle alkoi sataa reippaanlaisesti. (Toim.huom. Oli kuitenkin kuivempaa kuin viime kisoissa Vesilahdella!)

Siellä me sitten seistiin. Surevat omaiset radan laidalla kastumassa ja katsomassa miten Voitto hyperventiloi radalla. Kisathan olivat meidän kotitreenipaikassa ja sehän oli siis aivan kauheeeeta.


Maaliin saakka kuitenkin päästiin! Tuloksena 61,042 % ja 64,583 %. Sijoitus 62,813 prosentilla oli 12 / 15. Ei hurraamista, mutta taso oli kova. Sijoittuakseen olisi pitänyt ratsastaa yli 67 % tulos! Kyllä mekin sitten joskus! 


Ps. Meillä oli kisapäivä harvinaislaatuista lapsivapaata (ja käytimme sen kouluratsastuskisoissa! MIETTIKÄÄ!) ja koska isännällä ei ole pikku-eetä, oli meikäläinen tietysti ratin takana. Herra pysäytytti yhdistelmämme Shellin pihaan, tepasteli polleana ostoksille ja istahti sen jälkeen tyytyväisenä takaisin hanttarin paikalle lonkero kädessään. En tiennyt oliskos pitänyt itkeä vai nauraa! Mää olen aivan liian nipo tämmösiin juttuihin, mutta pakko oli lopulta virnuilla. Tarttis varmaan munkin joskus löysätä nutturaa ja ottaa kisareissut pikkusen rennommalla otteella. Miehet...

Jälkikirjoitus: Oli muuten aivan ensiluokkaisen hienot kisat! Kaikki toimi, ystävällisiä toimihenkilöitä oli huikea määrä ja kisoihin käytetty aika sekä panostus näkyi! Kymppi plus!

RIEMUKASTA ALKUVIIKKOA JUHANNUSTA ODOTELLEN!

8 kommenttia:

 1. Tulipa surullinen olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäs anonyymiä noin surettaa?

   Poista
  2. no tietysti hepoo on taas rääkätty kun sateessa juoksutettu tai lapsi on jätetty heitteille koska on jonkun muun kun äidin hoidossa tai että lonkeron juomisesta tulee melkeen alkoholistiks ;) tai ehkä vaan se et sulla oli mukava päivä ja tätä anonyymiä v**** uttaa....yllätyn jos ei jotain näistä ;) terv anonyymi2

   Poista
  3. Haaahaa! Säähän sen tiesit! :D

   ..ja oli oikein mukava kisareissu, oikeasti! Eikä hevosessakaan ollut mitään valittamista. Aivan tasollaan ruunaska suoritti ja tällä kertaa se riitti tähän. :)

   Poista
 2. Hieno Vode! Ekassa kuvassa varsinkin meneen niin ylämäkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vode on aikas peli! Voimaa lisää niin alkaa olla ylämäkikin jyrkempi ja pidempään kestävä. ;)

   Poista
 3. Hieno Voitto! Huh, kylläpä olikin kovat taso, kun ei noilla prosenteilla päästy edes puoliväliin tuloslistalla!

  Asiasta toiseen, onkohan mulla jäänyt joku aikaisempi blogiteksti lukematta vai onko asiasta aikaisemmin puhuttukaan, mutta jotenkin ilahdutti tuo me-muoto ja isäntä :) Onnea yhteisille poluillenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläpäin yleensäkin on suokkiluokissa tosi kova taso! Ei mikään tavisputte meinaa riittää hyville sijoille millään. Saatikka sitten ihan tavisratsastajan kanssa. :) Täällä hyvät ovat tosi hyviä!! :)

   Olen syksyllä joskus kirjoittanut siitä miten Tarulandian muonavahvuuteen on liittynyt isäntä, mutta muuten en ole tainnut aivan kauheasti täällä asiasta höpistä. :) Kovasti olen iloinen että yhtäkkiä eteen pöllähti nuorimies, joka sopi Tarulandian kalustoon jokseenkin täydellisesti. :)

   Poista