LISÄTIETOA:

maanantai 31. lokakuuta 2016

Mitä sää sen Hurmas-ponin kanssa lopulta teit?

Lokakuisilla aamupäivänokosilla

Useampi on jo kysellyt, että mites sen Hurmaksen tarina päättyi sitten lopulta. Mää muutama viikko sitten kerroin kesäihottumaisen viimeisimmät kuulumiset ja jätin silloin ponin kohtalon hieman leijumaan avoimeksi. Pieni pakkohan se silloin oli.

Olin aivan kahden vaiheilla, että lähteekö poni vai saako se jäädä. Kesäihottuma on aivan vihoviimeinen kaveri ja vieläkin viheliäisempi se on hoitaa ponilla, jonka työtehtävä on syödä, kakkia, näyttää söpöltä ja olla harmiton kaikella tapaa.

Muutamana päivänä olin jo puhelin kädessä ja tuijotin näytöllä olevaa teurastamon numeroa. Muutamille jo sanoinkin, että kohta pitää käydä hurauttamassa yksi reissu ja sen jälkeen on Tarulandiassa enää kaksi heppaa. Mutta en mää voinut. En ainakaan vielä, koska toivoa on paremmasta!


TÄTTÄDÄÄ! Tässä on se pieni pala toivoa vähemmän kutisevaan seuraavaan kesään. Tämän seepran värisen möykyn sisältö on tietysti sopivan kokoinen kokovartalosukka! ViljarShopissa oli kesän päätteeksi näiden tuotteiden alennusmyynnit ja klik-klik olikin Hurmakselle matkalla uudet asusteet.

Loimi on QHP-merkkinen ja kooltaan 85 cm. Sopii hyvin!

Loimen kaveriksi löytyi aivan sattumalta (jeeee!!) samaisesta putiikista SnuggyHoodsin huppu kokoa XXS! Tämäkin alennuksessa! Tämä Snuggyn huppu on ilman vetoketjua ja se on vain tuohon niskaan saakka tuleva, ei siis kaulaakin peittävä.

Nauroimme aivan kauheasti, kun sovitimmi huppua ponille. Tämä pipo on erittäin jämäkkä ja fiilis oli kuin olisi yrittänyt laittaa sinappia takaisin tuubiin. Eli huvittuneen toivoton. Poni seisoi hölmistyneenä tallin käytävällä ja me kaksi kiskotaan ja nyitään huppua päähän. Otus ei varmaan minuuttiin edes nähnyt mitään, mutta luottavaisesti vain nökötti paikoillaan. (Hurmas yllättää aina toisinaan, edelleen!) Lopulta oli huppu päässä ja uskon, että se on just sopivaa kokoa! Varmasti pikkuisen käytössä venyy ja pukeminen helpottuu.

Näillä mennään ja kaiken kruunuksi Ponipoika 3 vee 2 päivää ilmestyi leikeistään meidän tuhtatessa kuvien oton kanssa, osoitti ponia sormella ja totesi "äiti, kato lehmä".

Riemukasta viikonjatkoa!

2 kommenttia: