LISÄTIETOA:

perjantai 13. syyskuuta 2013

Matkaratsastaja tunnustaa väriä

* * * ORANSSI, ORANSSI, ORANSSI !!! * * * 


Matkaratsastuksessa on viime aikoina nostettu esille tiimien yhtenäinen, siisti pukeutuminen ja meidänkin pienen pieni mr-tiimimme on löytänyt oman värinsä jo alkuvuodesta. Edustamani ratsastusseura on SISUratsukot ja seuran "oma väri" on oranssi.

Jotenkin tätä kautta ajautui meidän oman porukankin väriksi tämä kyseinen iloisen porkkanainen sävy! Kuten kuvasta voi bongata, löytyy oranssina vaikka ja mitä. Suitset ovat (vielä) täysin käyttämättömät, samoin toinen huopa ja viimeisimmät Horzen ostokset.

3.3.2012

Tiimivaatteina meillä on seuran omat oranssit softshell- takit, jotka ovat ääreist hyvät! Ratsastaja näkee huoltajan jo kaukaa kisareiteillä, huoltaja bongaa ratsukon saapumisen jo hyvissä ajoin ja mikä parasta: takin huomioväri on yhtenä turvallisuustekijänä maastossa liikuttaessa.

Oransseja tavaroita on pilkku hiljalleen kertynyt sieltä ja täältä. Yllättävän hyvin niitä löytyy ja, pakko myöntää, yleensä tiimiväreihin sopivaa asiaa on todella vaikeaa jättää hankkimatta.

Kisakaverit ovat myös löytäneet värinsä, voit käydä vilkaisemassa esim. Team Keltaista tai Team Liilaa.

Tällä kaudella ei ole kovin montaa mr-kisaa käytynä (kisahöpinät löydät klikkaamalla "mr-kisat" oikealla olevasta tunnisteet- valikosta), mutta nyt muiden mr-treenitarinoita luettua ja kisatuloksia ihmeteltyä, alkaa mr-kisakuume taas nostaa päätään! Kaikki tallipihan sh-ratsut ovat tällä hetkellä pitkäksi venähtäneen kesälomailun seurauksena rapakuntoisia ja varsinkin LÄSKEJÄ hivenen ylipainoisia, joten ensi vuoden puolelle menee meidän seuraava kisaesiintyminen. On ainakin jotain mitä itse odotella...!


Porkkana-porukka edustuskelpoisena 17.2.2013

8 kommenttia:

 1. onko kalilei löytänyt jo ylläpitokodin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotaanko, että neuvottelut ovat kovassa käynnissä... :)

   Poista
  2. vieläkin? täällä on nimittäin yksi erittäin kiinnostunut ruunasta mikäli ei siihen paikkaan mene. :)

   Poista
  3. Neuvottelut käyty ja ruunan uusi kotipaikka on varmistunut! Tästä postauksen muodossa parin päivän sisällä lisää...

   Poista
 2. Kyllä teitä jo kaivataankin mr-touhuihin mukaan! :)

  Horzella on ollu nyt hyvät valikoimat sekä teidän, meidän, että limetiimille! Meillä kaikki väri-innostus lähti siitä satulasta, ja sen jälkeen on lähtenyt käsistä jo kauan sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vaan katsoa millä hevosella sitä on starttiviivalla seuraavalla kerralla.... ;)

   Horzella oli tosiaan kesämallistossa hyvinkin laaja otanta kaikkia kivoja "kisavärejä" meille monelle!! Oiskos pitänyt ostaa vielä loimi ja lippis (sullahan tämmöinen taitaakin olla?) ja ja ja .... T-paidan ostin, sitä ei tuossa läjässä ollutkaan.

   Poista
 3. Kiva kuulla taas jotain mr-höpinää. Hei onko noi oranssit suitset sellaiset mr-suitset (http://www.repokettu.com/44), mietin et mahtuuko kunnolla suokin päähän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva kirjoittaa välillä mr-juttuja! :),

   Meidän suitset ovat Espanjasta. Repoketulla taitaa olla suokeillekin mahtuvia malleja. Kysele suoraan Tealta, hän osaa vastata parhaiten! :)

   Poista