LISÄTIETOA:

perjantai 6. syyskuuta 2013

Suomenhevosen päivä 6.9.

Suomenhevosen päivänä tietysti SUOMENHEVOSELLA!
Maijan ja Voiton ratsastustreffit 6.9.2013Meikäläisen kamera aikoo ilmeisesti hajota! Käääääk! Tai ainakaan tänään(kään) ei yhtään järkevää kuvaa tallentunut muistikortille. Rajaukset pielessä, hevosen asento väärä, tausta karmea, tarkennus hukassa, mitäs kaikkia vaihtoehtoja onkaan. Vai olikohan suurin vika taas siellä kameran toisella puolella, ei voi tietää.

Voitto ei näytä ollenkaan niin mahtavalta kuvissa sekä allaolevissa videoissa, kuin mitä me kentän laidalla olleet katsojat huokailimme. Voitto suoritti taas hienosti ja oli taitava! Kehittyyy, kehittyy ja kehittyy! Koko ajan - kerta kerralta!!!

Tarkennus pielessä? Ei kait.


Todella nopeasti ruuna on työskentelytaukonsa jälkeen saanut taas kroppaan massaa ja takaosaan lihaksia. Lautasten päällä alkaa olla jo pyöreää muotoa eikä mr. Lötköperä ole takapolvistaan ja takasistaan ylipäätäänkään enää ollenkaan niin löysä kuin tovi taaksepäin. Enää ei putoile takaosa aivan holtittomasti alas sivuille! 

Allaoleva kuva ei anna kaikkea kunniaa ruunan komealle ulkomuodolle, mutta liitetään se tänne mahdollista myöhempää vertailua varten. Lihavuuskunto on nyt suorastaan täydellinen! Ei läskiä, mutta ei myöskään luut näkyvissä. Hevonen näyttää aivan siltä mitä onkin: työssäkäyvältä sporttiselta nuorelta mieheltä. Lihaksia vaan lisää ja olemme oikealla tiellä jatkossakin.


Sitten loppuun vielä ne lupaamani videot. Laatukamaa - tai sitten ei.4 kommenttia:

  1. ONNEKSI sun ääni muuttui kellossa, muuten olis tapahtunut hirveitä!! :D Voitto <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun Voiton kanssa olen paljon enemmän taas touhuillut, on ruuna tuntunut oikein mukavalta! Emmää tästä olekaan ihan vielä valmis luopumaan... ;)

      Poista