LISÄTIETOA:

maanantai 3. helmikuuta 2014

Kaksi vuotta blogihöpinöitä

Hyvää syntymäpäivää Tarulandia!

Synttäreiden ja blogin uudelleen henkiin heräämisen kunniaksi luvassa kevyitä tilastotietoja.

Miniponi 2vee 20.1.2014

Tarulandiaan on kahden vuoden aikana kirjoitettu niin iloja kuin surujakin, höpisty aivan pehmeitä ja taiottu välillä tarinaa aivan olemattomastakin tapahtumasta. Pienelle piirille tarkoitetusta matkaratsastusblogista on ajan kuluessa tullut hieman suuremmankin lukijakunnan tavoittama, parhaiten ehkäpä diipadaapa -kategoriaan kuuluva blogi.

Sivulatauksia on kertynyt 3.2.2013 klo 00.25 mennessä 135 632 kpl. Vastaava luku oli vuotta aiemmin 40 676. Vuoden aikana latauksia on siis aikasten mainiot 95 000! Yli tuplaten edelliseen vuoteen verrattuna!

Rekisteröityneitä lukijoita on 132 kpl (vuosi sitten 76). Kirjoituksia olen julkaissut keskimäärin 15 kpl kuukaudessa. Vuoden 2013 aikana julkaisin yhteensä 198 kirjoitusta (vuonna 2012 niitä oli 155 kpl).


Luetuimpien juttujen TOP5 -listalla keikkuvat vahvasti ei-hevoselämääni liittyvät julkaisut. Listan ensimmäisenä on elämäni eniten pysäyttänyt uutinen. Kun ei ole sanoja -postauksessa kerron  23- vuotiaan "tallipoika- Jessen" äkillisestä kuolemasta. Tämä oli myös painavin syy blogitaukoon. Kyseinen postaus on aivan omalla luvullaan sivulatauksissa sekä kommenttimäärissä. Kommentointi meni paikoitellen jopa niin mauttomaksi, että oli pakko käyttää viestien poistopainiketta pahimmissa kohdissa. Listan toisena on toivepostaus Tallipäivä kuvina, joka lienee pyörinyt myös muutamassa hevostalli.netin topicissa. Kolmanneksi listalla kiipeää lähes tuorein päivitys "Tauko". Vasta neljäntenä on ensimmäinen asiakirjoitus. illan ylimääräiset sydämentykytykset -kirjoituksessa olen muutama kesä sitten kertonut Voiton ruokatorven tukoksesta. TOP5- listan viimeisellä sijalla on myös täysin hevosiin liittymätön höpinä. Kurkistus kulisseihin tarjosi yllättävääkin tietoa monelle, koska Tarulandiaan saapui hieman "takavasemmalta" asukas poikavauvan muodossa.

Pienenä nippelitietona vielä bloggerin tilastoista haun avainsanat:
1. Tarulandia
2. blondiponit 
3. blondiponi
4. blondiponit.blogspot.com
5. blondiponit blogi
6. ratsastuspilates
7. hevosen ruokatorven tukos
8. gpa- kypärä
9. jänispatti
10. minishetlanninponi 

KIITOS kaikille blogini lukijoille kiinnostuksesta hevosiani ja tarinoitani kohtaan! 
Kehitysehdotuksia, postaustoiveita ja kaikkea muuta ideaa sekä ajatusta blogiin liittyen otetaan ilolla vastaan nyt ja jatkossakin!
* * *
Päivän biisi:


Ja tekis mieli luovuttaa 
Ni ei se niin mene
Siit pitää taistella ku huomista ei oiskaa 
Voittajat ei luovuta eikä luovuttajat voi voittaa 
Sama kaava pätee onneen ja iloon 
Haluut sä tehä bankkiin mua tonnin vai kiloon 
Haluut sä laihtuu vai lihoo 
Nauraa vai itkee 
Tää kaikki on kii siit miten valitsee 
Haluut sä menestyy vai kerää pulloi 
Haluut sä kuolla yksin vai elää kunnol 
Ja se valinta on jokaisen oma 
Mut mahdollisuus käy melkee jokaisen kohal 
Ja vaik vaikee me tehää tästä silti


 Mikael Gabriel - Elämästä irti

4 kommenttia:

 1. Ihana että kirjoitat taas! Tarulandian vuoden toista puolikasta odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun on kaivattu! :)
   Toinen puolisko on puoliksi jo kirjoitettu eli tulossa on.... Vielä hetki malttia. :)

   Poista
 2. Se on niin väärin, miksi kaikkei herkimpiin ja arimpiin asioihin pitää aina tulla jonkun huutelemaan ja ilkeilemään mauttomilla kommenteillaan. Nykyään ei ihmisillä ole mitään rotia?!

  Mutta hienoa, että kevätauriko on lämmittänyt Tarun tarinamieltä ja saamme taas lukea mukavia kirjoituksiasi! Pidä lippu korkeella! :)

  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuolema, epäonnistuminen, tapaturmat ymv. kiinnostaa kaikkein eniten. Tuskin missään blogissa ne pollejen palloleikit tai kentällä piiperrys ovat niitä luetuimpia juttuja... Utelias saa olla, mutta tarpeeton ilkeys on aivan turhaa!

   Lippua yritetään tässä pikku hiljaa taas hinata puolitangosta hivenen korkeammalle. Juttua olisi pään sisällä vaikka ja miten, mutta Tarulandiassa on kovasti paljon muitakin velvollisuuksia kuin kirjoittaminen. Saas nähdä mitä kaikkea tässä taas keksinkään kirjoitamisen aiheeksi. :)

   Poista