LISÄTIETOA:

maanantai 13. tammikuuta 2014

Tauko.


Tarulandia -blogi jää tauolle.

Ei ole sanoja tänne kirjoitettavaksi. Joku ylempi voima on rankaissut kovalla kädellä monia. Pienessä piirissä monta surullista tapahtumaa pienessä ajassa. 

Satunnaisia kirjoituksia lienee luvassa. Ainakin Tarulandian viime vuoden tarinan toinen osa, se surullisempi, on tulossa luettavaksi.

6 kommenttia:

 1. Isosti voimia vaikeina aikoina! Joskus haasteita annetaan rankemmalla kädellä, mutta toivottavasti myös hyvää kertyy jossain vaiheessa sitten paljon.

  VastaaPoista
 2. Toivon minäkin jaksamista! En tiedä, mistä on kyse, mutta tiedän tunteen, kun kaikki tuntuu niin raskaalta ja vain odottaa, että mitä kurjaa tapahtuu seuraavaksi. Voimia! Kyllä se jossain vaiheessa helpottaa!

  VastaaPoista
 3. Jaksamista arkeen toivotan kovasti. Noi elämän mustat ajat olisi niin mieluusti niitä hetkiä jotka jättäisi kokematta kokonaan. Kevättä kohti, päivä kerrallaan.

  VastaaPoista
 4. Blogiasi on ollut ilo lukea, kaikkea hyvää sinulle jatkossa!

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi. Toivottavasti palaat jatkamaan blogiasi <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos tsempeistä ja kannustuksesta! Pikku hiljalleen yritetään täältä pohjalta kurkottaa jälleen ylöspäin ja siinä ohessa päivitellä hevoskuulumisia tänne. Jos ei muuten, onhan näitä mukava ainakin itse lukea myöhemmin. :)

  VastaaPoista