LISÄTIETOA:

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Terveisiä Tampereelta!

* * * Mitä jäi Hevoset -messuilta mieleen? * * *

Päivä kului hyvinkin sujuvasti aamusta iltapäivään messutarjonnan parissa. Aloitin kiertelemällä myyntikojuja ja siinä ohessa kuuntelemalla ja vilkuilemalla Terhi Stegarsin kouluratsastusklinikkaa. Hyviä ajatuksia hänellä oli nuoren hevosen kouluttamisesta; perusperiaatteita, jotka toisinaan aina unohtuvat...
Aamupäivä jatkui Suomenratsujen jalostusorinäytöksellä. Jos omalle tammalle pitäisi sulhasta miettiä, yksi nimi listaan olisi tämän päivän perusteella aivan varmasti Savelan Hemuli! Ja näin jälkikäteen sukua vilkaistuani en yhtään hämmästy valintaani, jokin noissa Lerkkanalaisissa viehättää!

Iltapäivän puolella istuin katsomossa ihastelemassa valjakkoajokisaa ja ihmettelmässä esteratsastusta. Shoppailua en aivan täysin unohtanut, vaikka ostoslistalla oli vain ja ainoastaan yksi tavara.


Mitä mukaan tarttui? Ainakin se ostoslistalla ollut koulukisahuopa! Tämä valitsemani huopa on tukevaa materiaalia ja siinä on hyvä muotoilu. Merkki on itselleni ennestään tuntematon LeMieux. Tämän erikoisuutena on huovan kiinnitys satulan D- lenkkeihin vastinhihnojen sijaan. Vastinhihnojen kohdalla on vahvike, joka estää kulumista. Ensivaikutelma on hyvä, toivon tästä pitkäikäistä kumppania meille!

Tarulandian kotikolo sai messuilta uuden ovikyltin. Osui ja upposi - ei voinut jättää lunastamatta!

Iltalukemiseksi on tarjolla muutama Kärryillä- lehti ja Hevosenomistaja -lehti. Miltä kuulostaa Hevosenomistajan kansijuttu: "Hevosen omistaminen ja parisuhde"? Vielä en avannut lehteä juttua vilkaistakseni, mutta luvassa saattaa olla itkua tai naurua. Saatanpa tietää myös erään nuoren miehen, joka vuosien kokemuksella saattaisi pystyä antamaan omakohtaisen kommentin asiaan. (Kääk!)

Nyt lehtien kanssa kohti sohvan nurkkaa. Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Meillä on ja tuollainen LeMieux, sinisenä. Vielä ei ole ehditty testaamaan. Turustakin löytyy jälleenmyyjä jos haksahdat lisähuoville ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en ole huopafriikki. ;) Mulla on 10 henkaria huoville ja jos tulee uusi huopa, joku vanha saa lähteä. Koulusatulaan sopivaa kisahuopaa ei tältä tontilta löytynyt ennestään, joten tämä ostos oli erittäin sallittu! :)

   Poista
 2. Toivottavasti saadaan täältä lukea sinun mielipiteistäsi tuosta Hevosen omistaminen ja parisuhde- artikkelista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahahaaa, katsotaan nyt. :D
   En ole vielä ehtinyt lehteä selata artikkeliin saakka.

   Poista
 3. Miten mulla meni nuo puukyltit ihan ohi O.o
  Harmi, että oltiin eri päivinä, niin ei kävelty vastaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puukylttejä oli iso koju E-hallissa, hyvinkin huomattavassa paikassa. :D

   Vaikka oltaisiin tultu vastakkain, emmää mitään olis bongannut. Sunnuntainakin mua moikkasi useampikin henkilö "Moi Taru!", moikkasin sujuvasti takaisin tietämättä yhtään ketä ensimmäiseksi oli tervehdyksen heittänyt... :)

   Poista