LISÄTIETOA:

torstai 20. marraskuuta 2014

Ei pelkkiä synkkiä pilviä, sittenkään!


Täällä ollaan yllättävän positiivisella mielellä! Tänään meni maneesitreenit Voiton kanssa hyvin. Ruuna liikkui lennokkaasti verrattuna edellisiin treenikertoihin eikä ilme ollut ollenkaan hapan. Ainuttakaan terävää hännän huiskautusta ei näkynyt ja laukannostot olivat sulavat. Jes!

Jaanan käsittely auttoi eilen erittäin selvästikin. Vieläkin on toki epäselvää, missä on se perimmäinen syy näihin ongelmiin. Selkä? Takapolvet? Kintereet? Oliko muna vai kana ensin?

Mikään hätä ei ainakaan nyt ole. Katsellaan rauhassa miten tilanne kehittyy. Jos suunta on ylöspäin, tästä ei tehdä suurta numeroa eikä klinikkareissua. Jatketaan rentoa jumppaa ja annetaan ajan kulua.

Uutena muutoksena vaihdoimme nyt myös käyttöön Albionin koulusatulan sijasta CB:n esteflättärin. Tämän jälkimmäisen satulan pitäisi ainakin istua hevoselle hyvin ja siinä on toppaukset asialliset.

Nyt uskaltaa hengittää taas hieman vapaammin! Huh huh!
2 kommenttia:

 1. Onko teillä ollut kinnerpattiepäilyä? Minulla on tullut vastaan kaksi kinnerpattihevosta, jotka laukkaavat samalla tavoin kuin hevosesi eli tuollaista kamelilaukkaa jossa saman puolen jalat liikkuvat samassa rytmissä. Tiedä sitten onko sattumaa vai ei. Todella hieno suokki! Tsemppiä jatkoon, toivottavasti saat nuorukaisen pidettyä kunnossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kinnerpattiepäilyä ei ole ollut, mutta jänispatit tuolta hevoselta on molemmista takasista poltettu parisen vuotta sitten eli kintereen alueen vaivoja nekin. Jänispattien tultua ärtyneeksi, hävisi hyvä laukkakin.

   Kiitos tsempeistä! Mää sanoisin, että lottovoittokin on todennäköisempää kuin saada pidettyä hevonen kunnossa, ehjänä ja terveenä! :D

   Poista