LISÄTIETOA:

tiistai 25. elokuuta 2015

Liikkuvaa kuvaa

Tässä Ypäjän sunnuntaiselta kisareissulta vielä videomateriaalia radan verran. Radalla mentiin varman päälle ja riskejä välttäen. Kasvattajakisassa lyhennetään ruunaa puol metriä, otetaan raviin ilmaa enemmän alle ja nostetaan panoksia. Nyt on kokeiluluontoinen eka HeA-luokka kokeiltu!

Kahden viikon päästä on isot rahat jaossa!

9 kommenttia:

 1. Voi Voittoa! Iso poika jo! Upeaa! :)
  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso se on! ...ja pikku hiljaa jo aikuisen näköinenkin. :)

   Poista
 2. Miks et itse kisaa voitolla? En oo koskaan ymmärtänyt miks rahoittaa jonkun muun ratsastamiset ja kisaamiset + että vielä siittä maksetaan ratsastajalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni ei ole nyt mahdollisuutta treenata ja kilpailla Voitolla. Haluan hevosen kuitenkin esitettävän ennakkomaksullisessa 6-vuotiaiden kasvattajakilpailussa, joten mielelläni maksan siitä ammattilaiselle että hevonen saa hyvän koulutuksen, kilpailukokemusta ja ehkäpä jopa hieman jotain tulostakin.

   Poista
 3. Vau! Sanoisin että satsaus on selvästi tuottanut tulosta, osuu ne isot rahat sitten kohdalle tahi ei. Eihän se ny ihan Totilas ole mutta varsin kivannäköinen suomalainen ratsuhevonen!
  Tsemppiä tulevaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totilas tämä ei ole eikä niitä suurimpia rahoja meille jaeta, mutta joskos sitä saisi hienot radat ja onnistuneen kisareissun aikaiseksi. Siinäkin olisi riittävästi. :)

   Tällä hetkellä ainakin ruunalla tuntuu olevan kaikki hyvin!
   Kiitos tsempeistä!

   Poista
 4. Voi miten se tykkää kun se heiluttaa noin kovasti hännällään. Ei ole ihme että saa paljon pisteitä kun on noin iloinen hevonen kentällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaaaaa! :D Eikös koiratkin heiluta häntäänsä kun ovat innoissaan? :D

   Poista
 5. Video toisensa perään jaksan ihmetellä miksi käytät tätä "ammatilaista" kun on niin paljon nätimminkin ratsastavia henkilöitä avuksi saatavilla. Voiton laukka näytti kovin voimattomalta ja ajoittain nelitahtiselta.. Etuosa varmasti tasoittuu kun kuskin käsikin olisi pehmeä :) Tsemppiä kisaan!

  VastaaPoista