LISÄTIETOA:

keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Syksyä kohden


Se olis sitten siinä tältä erää: Kesä, laidunkausi ja kesäloma. Tai nyt kyllä ihan pikkuisen huijaan, koska tänään on pihalla tarkentunut pomppia ilman pitkähihaista, talvitarhaan on kesän aikana kasvanut iloisen vihreä pohja ja meitsilläkin on kesälomaa jäljellä muutamia päiviä. Sitten se arki taas koittaa ja saa mennä ziljoonaa. Nyt olen kulkenut vaan noin kolme sataa, heh heh.Talvitarhan pohja oli pientä kunnostusta vailla. Pohja on tehty monen monta vuotta sitten ja nyt alkoi pintahiekan päälle ilmestyä reipas määrä kiviä. Alkuun niitä kiviä innokkaasti sihtailin talikolla sivuun, mutta jo keväällä päätin että nyt riittää ja ennen talvea pirautan puhelimella saapuvaksi hiekkaa satsin.

Sitä hiekkaa kipattiin 21 tonnia viime viikonloppuna tarhaan. Meikä likka sitä hiekkaa sitten nuoruuden (köh köh) innolla kärräsi kottikärryillä kaksi päivää ja totesi sitten, että...


... nyt riittää lapioiminen ja pyysi traktorikuskin paikalle levityshommiin. Alle puolen tunnin tuli valmista ja taas kelpaa heppojen ottaa hiekkakylpyjä sekä spurtata kurvit suoraksi.Jätkäporukka siirtyi uteliain mielin laitumelta tarhaan ja me olemme nyt valmiit syksyn tuuliin ja talven tuiverruksiin.


1 kommentti:

  1. Kivoja kuvia talliympäristöstä ja tarhoista ym näitä on kiva katsella ja saattaa saada ideoita itsellekin! =)

    VastaaPoista