LISÄTIETOA:

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Kesäkivaaaaa

Keskiviikkona oli aivan super mahtava ilta kaikinpuolin! Ilmakin oli suorastaan täydellinen! ...ja mites sopivasti olinkin pyytänyt isäni meille auttamaan pihan huoltamisessa ja laitumien aitaamisessa samaiselle illalle. Meillähän avomieheni Upi sairastaa akuuttia leukemiaa (SM-kisahaaveet muuttuivat taisteluksi leukemiaa vastaan) eikä hän voi sairauden takia osallistua mullassa rymyämiseen ja pihan pöyhimiseen oikeastaan millään tavalla.

Koska kuvat kertovat enemmän kuin monet sanat, annetaan seitsemän vuotta vanhan Samsung digipokkarini laatuotosten loistaa! :D


Kuvassa näkyy (ehkäpä ensimmäistä kertaa täällä blogissa?) tallipihastamme pieni kaistale. Kuva on otettu portiltapäin, vasemmalla on talomme ja oikealla sauna / puuvarasto. Talli on suoraan edessä, kulku sisälle on avonaisesta ruskeasta isosta ovesta. Pienempi, kuvassa näkyvä, punainen rakennus on toinen pihattomökeistämme. Kesän aikana tämäkin mökki olisi tarkoitus saada lopullisesti valmiiksi!


Voitto, Kalilei ja Porre lempikohdassaan laidunta, sen takia ruohokin on kulunut aivan olemattomiin. Kuvassa on jännät värit, tykkään tästä kuvasta jostain syystä todella paljon! Pian tämän jälkeen tuli pieni vesikuuro, se lienee syynä näihin sävyihin. (Ei, tätä kuvaa ei ole käsitelty yhtään mitenkään.)

Voitto ja Kalilei
Kalilei (takana) ja Porre (edessä)
Illalla kävin vielä viimeiseksi ratsastamassa Porren. Kävimme vajaan tunnin maastokävelyllä saapuen takaisin kotio klo 23.00. Allaolevat kuvat on otettu paksun usvakerroksen leijaillessa puolenyön aikaan.Tänään, torstaina, kävimme katsomassa miniponivarsaamme ja otimme traikun kyytiin samalla varsan isukin eli Polle-orhin. Polle oli ollut vauvantekohommissa reilut 3 viikkoa ja palasi nyt takaisin "kotiin" eli meille. Toivottavasti ensi kesänä on luvassa miniponivarsallemme sisarus! Tämä meidän ponivarsa on ainakin sulattanut jokaikisen ihmisen sydämen! Varsa on niiiiiin mahdottoman suloinen!

Poika
Isä

1 kommentti: