LISÄTIETOA:

tiistai 24. heinäkuuta 2012

illan iloinen yllätys!

Piti oikein ääneen naurahtaa ilosta, kun huomasin Omenavarkaat-blogissa olleessa blogi-kilpailussa saaneeni mainetta ja kunniaa sekä kehuja kirjoituksistani! Hihiiii, kruunasi kivan päivän täydellisesti! 

" Tarviiko mun muuta sanoa kun, että putteja. ♥ Ne on niiiiiiin ihania. :D
Blogissa ei ole ehkä mikään vetävin ulkoasu, eikä niin omalaatunenkaan, mutta tykkäsin blogin teksteistä sekä kirjottaja vaikuttaa ihmiseltä jonka juttuja haluan tarkastella enemmänkin. Lisäksi on mukava lukea toisen kolme vuotiaan puten kehitystä, meidän Antin vierellä. :) "


Pitää sen verran lyhyesti paljastaa, että blogini ulkoasuun on tulossa lähiviikkoina muutos. Tämä pikaisesti alkuvuodesta tehty ulkoasu on valitettavasti ollut näin pitkään käytössä ja itseänikin tämän synkkyys, hivenen liian tylsällä pohjalla, on harmittanut.


Mutta sitten itse asiaan! Eli maailman parhaaseen miniponivauvvaan ja tämän huippu hienoon riimuun!
Kävimme tilausvarsaamme moikkaamassa tänään riimun sovituksen merkeissä. Alkuun en oikein voinut uskoa, että riimu mitenkään sopisi pojan päähän. Riimu mahtui kämmenelle helposti ja se näytti, noh, ERITTÄIN pieneltä. Hämmennys olikin suuri kun riimu oli täydellisen sopiva ja kasvuvaraakin jäi kahden reiän verran vielä! Mahtavaa!

Äiti ja lapsi olivat juuri tulleet sisälle talliin ulkotarhan sateesta eikä pimeähkössä karsinassa yli-innokkaan lapsokaisen kuvaus ollut aivan helpointa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti