LISÄTIETOA:

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen?

Sitä kovin odottelee kesää alkavaksi, eli milloin alkavat helteet, ja yhtäkkiä tajusin, että kohta on jo elokuu! Hätä ei toki ole kovin suuri, koska elokuu merkitsee myös K E S Ä L O M A A ! Meikäläisen kesäloma starttaa 6.8. ja jatkuu peräti 5 viikkoa. Luvassa ei ole löhöilyä, vaan todella tehokasta työntekoa kotitontilla. Rakentaa tarttis monia juttuja, korjata vähintään yhtää montaa ja mitäs kaikkea sitä työlistalla onkaan... Näistä myöhemmin lisää!

Viime torstaina olin Kalilein kanssa pitkästä aikaa Maija Heikkisen koulutreeneissä maneesilla. Kaltsu oli erittäin hyvä! Mitään ihmeellisiä "temppuja" ei tehty, mutta ravissa ruuna toimi todella hienosti. Kalilei on omaksunut ratsumuodon vihdoin omakseen ja jaksaa työskennellä pidempiäkin jaksoja oikeinpäin. Laukka tuottaa yhä suurehkoja vaikeuksia, mutta parempaan suuntaan koko ajan mennään, jokainen ratsastuskerta tuntuu olevan edellistä parempi.
Vuoden takaiseen aikaan verraten Kalilei on nykyään huonoimmillaankin yhtä hyvä kuin viime elokuussa parhaimmillaan!

Meidän miniponivarsallemme on nyt shoppailtu ensimmäinen oma ostos! Tilasin Trot Fillys- nettikaupasta, joka on tällä hetkellä suljettuna, shettisvarsan riimun ja Eskadronin XF-riimun. Viereisestä kuvasta voi päätellä kumpi on kumpi...

Allaolevat laidunkuvat Voitosta ja Kalileista on otettu illalla 21.7.2012 n. klo 22.
Kaksi alinta kuvaa ovat omia kesäkuvasuosikkejani tältä kesältä! (klikatkaa suuremmaksi!)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti