LISÄTIETOA:

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Blogihaaste: "10 kysymystä"

Sain haasteen samoilla kysymyksillä sekä Jolandalta, että Kirsiltä, kiitos!

"Jokaisen haastetun henkilön täytyy vastata niihin kymmeneen kysymykseen, jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa.
Valitse sitten 10 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi.
Keksi 10 uutta kysymystä, joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä jolta sait tämän."


Haasteessa oli aluksi kaksitoista kysymystä ja annoin itselleni luvan karsia niistä kaksi pois.
Eteenpäin en tätä haastetta lähetä.

Voitto 5.10.2012

1. Mikä on ratsastettavuudeltaan ihanin hevonen, jolla olet ratsastanut? Miksi?
Super-suomenhevoseni Porre on erinomaisen hyvä ratsastettavuudeltaan. Se kantaa itseään ryhdikkäänä ja pyöreänä, hyvässä tahdissa ja tasapainossa. Viimeiset pari vuotta on papparainen ollut vaivojen takia sivussa aktiivikäytöstä, mutta sitä ennen vain taivas oli rajana sen kanssa! Porre tekee ratsastajastakin taitavan. Jos olette joskus tanssineet sellasen miehen kanssa joka osaa viedä naista, niin tiedätte, että siinä on aika helppo mennä mukana!

2. Mikä on hevosharrastuksessa parhainta?
Parhaimpia ovat onnistumisen tunteet ja ne hetket kun ei ole tallihommissa kiire minnekään. Rakastan rauhassa tehtyjä aamutalleja auringon pikku hiljalleen noustessa horisontista tai illalla kuunnella hevosten heinien rouskutusta ympäröivän maailman ollessa täysin hiljainen.

3. Onko sinulla tulevaisuussuunnitelmia? Kerro esimerkki/ esimerkkejä.
Hevosten tulevaisuuden suunnitelmat ovat tällä hetkellä koulutustason nostoa ja kisaamista. Olen väläytellyt ajatusta, että vielä joskus ratsastan SM-kisoissa! Aika näyttää, missä lajissa tämä tulee toteutumaan.

4. Jos saisit ison lottovoiton, mihin käyttäisit voittamiasi rahoja?
Ensin ihan perus-plaaplaaplaat eli maksaisin asunto- ja autovelat pois ja ostaisin kaikkea pientä kivaa. Sen jälkeen meille rakennettaisiin hyväpohjainen kenttä ja/tai maneesi ja ostaisin lisää maata kuuluvaksi tonttiimme. Muuten olenkin hyvin tyytyväinen pieneen heppatilaamme ja sen ihaniin asukkaisiin.

5. Kumpi hevostyyppi: opetusmestari vai projekti?
Myös projekti voi olla opetusmestari omalla tavallaan. Porre tuli meille täysin ratsastamattomana ravurina ja olemme yhdessä kasvaneet päivä päivältä paremmiksi. Taidan pienesti kallistua projektihevosen suuntaan.

6. Kiltti ja helppo vai haasteellinen ja astetta hankalempi hevonen?
Ehdottomasti kiltti ja helppo! Tätiharrastelun pitää olla hauskaa ja mukavaa.

7. Mikä on hienoin tuntemasi hetki hevosen kanssa, miksi?
Asian tiimoilta on tulossa oma blogipäivitys lähipäivinä! Voin antaa vinkin: tämä on juttu, mitä erittäin harva pääsee koskaan kokemaan ratsunsa kanssa, vieläpä 5 000 silmäparin seuratessa!

8. Elämäsi hevonen?
Vain yksi vaihtoehto: PORRE. Pitkä yhteinen historia, kaikkine ylä- ja alamäkineen, on tehnyt tästä hevosesta sen kaikkein rakkaimman.
Perintösijoille on tulijoita nuorempien joukosta: Voitto 3vee voi olla seuraava "elämäni hevonen" tai voinko ihan vain olankohautuksella ohittaa Kalilein hienot kilpailusuoritukset matkaratsastuksessa?

9. Oletko tyytyväinen tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi? Tahtoisitko muuttaa sitä, jos tahdot niin miten?
Kyllä, olen tyytyväinen. Arki rullaa painollaan päivästä toiseen, en tarvitse mitään ylimääräistä säätöä päiviini, näin on erittäin hyvä.

10. Mikä / kuka motivoi ratsastukseen?
Tähän löytyykin jo vastaus lukemalla kaikki ylläolevat vastaukset yhdessä. Motivoivia asioita ovat mahtavat hevoset, mukavat hevosystävät, arkinen puuhailu hevosten kanssa, kilpailuissa hyvä suoritusten tekeminen, onnistuneet treenit ja ennen kaikkea rakkaus hevosiin!

5.10.2012

4 kommenttia:

 1. Ihan surffailemalla eksyin blogiisi, ja aloin lueskella, vaikken juuri blogien lukemista harrasta. Ei voi sanoa kuin että tykkään =) Josko tästä aukenis mun bloginlukuharrastus.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kehuista ja tervetuloa uudelleenkin lueskelemaan! :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Hihihiii, tätiys taitaa olla enemmän henkinen olotila. :D

   Poista