LISÄTIETOA:

lauantai 15. joulukuuta 2012

Kengittäjä-päivä!

Miniponin pedikyyriä elokuussa 2012
Tänään oli kengittäjän vierailupäivä meillä kotitallilla. Meillä käy erittäin harvinaislaatuinen kengittäjä-setä: sellainen joka a) vastaa puhelimeen tai soittaa vähintäänkin takaisinpäin ja b) tulee just silloin paikalle kun on luvannut! Tässä on kengittäjä, joka on havainnut olevansa myös palveluammatissa. Tähän kun lisätään vielä rautainen ammattitaito, ei voi kuin myhäillä tyytyväisenä löydettyään erinomaisen kengittäjän, joita on vain harvassa!

Voitto 3 vee oli leikkinyt tässä talvilomansa ja kengitysvälin aikana tuhkimoa jo kahdesti, joten nyt on kahden kengän sijaan kavioissa kiinni kaikki neljä kappaletta ja pikku hiljalleen alkaa nuorukaisen paluu liikutuksen pariin. Virtaa ainakin on, joten pienellä jännityksellä odottelen minkälaista kyytiä meikäläiselle on tarjolla!

Kalilei sai vihdoin alleen nastamenomonot, tähän asti ruuna on sutinut menemään kesätossuilla. Ja pitihän sitä heti käydä koeratsimassa hokkikengät, joten kisaratsu- Kaltsun 6 vko loma päättyi tänään 30 min maastokävelyyn. Käynnissä edetään ainakin vuoden loppuun saakka ja luulen, että myös sen jälkeenkin viikko - pari.

Viimeisenä vuoluvuorossa olivat meidän miniponilapset. Vanhempi seisoi käsittelyssä erittäin tottuneesti, mutta tämä toinen sankari... Nuorempi (tämän kesäinen) laittoi ranttaliksi! Hienosti lapsi antaa nostaa jalat ja putsata kaviot, mutta kengittäjän käsittely olikin toooooosi hurjaa! Puolivuotias seisoi takasillaan hyvinkin pätevästi ja yritti karistaa muutenkin käsittelijän pois jalastaan. Satakiloisella miniponilla ei kuitenkaan ollut yhtään mitään saumaa kahden raavaan miehen haliotteessa. Vuolu tuli siis tehtyä ja lyhennetyillä töppösillä kelpasikin painella komeaa pukkilaukkaa pihattoon päästyään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti