LISÄTIETOA:

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Onkos täällä ollut kilttejä lapsia....?

On ollut! ...ja kilttejä nuoria aikuisia ja poneja myös!

Joululahjat on rapisteltu auki ja niistä paljastui ihania juttuja: mm. suklaata, uusi tallipäiväkirja, eväsrasia (Kiitos Marjut!), otsapanta ja villasukat. Miniponeillemme ostimme lahjaksi super suloisen "Princess"- fleeceloimen. Voi raukkoja, mahtaakohan heidän miehisyytensä nyt kärsiä taas tästä, heh heh...
Huomaatteko muuten, parhaat lahjat ovat vaaleanpunaisia?


Miniponit saivat lisäksi leikkipallon. Jonkunlaista kiinnostusta palloa kohtaan on esitetty ja hiukan sen kanssa on jo "kahvakuulailtukin". Odottelen innolla milloin pojat aloittavat riemukkaat palloleikit ja pystyn olemaan kamera valmiudessa kuvaamassa sitä riemua!


Suklaan mussutuksen ja löhöilyn ohessa on toki myös hevosteltu. Jouluratsastuksella kävimme 21.12. (yläkuva) kolmen ratsukon voimin. Vasemmassa reunassa on mahtava tallilaisemme Elisa issikkaruunansa kanssa, keskellä minä Kalilein kanssa ja oikeassa reunassa tallipoikamme Jesse Porren selässä. Huomatkaa Kaltsun ja Porren välistä kurkkivat miniponit!

Joulupäivänä kävelimme 10 km (1,5 h) lenkin Kalilein ja Porren kanssa (alakuva). Voi järkytys miten oli kylmä!!!! Hyrrrrrr!!!! Pakkasta -10 astetta, KOVA tuuli ja lunta vaakatasossa. Sen lenkin jälkeen oli todellakin ansainnut muutaman extra suklaanpalan ja lämmittelyn villapeittoon kääriytyneenä.


Tänään luvassa jotain pienen pientä extraa hevosrintamalla Tapaninpäivän kunniaksi! Siitä lisää seuraavassa postauksessa, jos kaikki menee niinkuin Strömsössä, hihihihiiiiii...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti