LISÄTIETOA:

perjantai 1. helmikuuta 2013

Vuosi blogihöpinöitä

Hyvää syntymäpäivää Tarulandia!


Tammikuun viimeisenä päivänä 2012 naputtelin ensimmäisen kirjoitukseni tänne ja aikasten ahkerasti on tekstiä syntynyt senkin jälkeen. Tässä kohtaa lienee aika tehdä pienen pieni katsaus menneeseen blogivuoteen.

Sivulatauksia on kertynyt 1.2.2013 klo 8.35 mennessä 40676 kpl.
Rekisteröityneitä lukijoita on 76 kpl, mutta yli 200 päivittäisestä sivujen katselusta päätellen blogi kiinnostaa laajempaakin lukijakuntaa. Kirjoituksia olen julkaissut keskimäärin 15 kpl kuukaudessa.

Luulen, että matkaratsastushöpinät ovat niitä kirjoituksia, jotka eniten täällä kiinnostavat. Laji on vielä sen verran vieras ja hivenen harvinaisempi, joten blogin aihe lienee mielenkiintoinen síitä syystä. Luetuimmat jutut eivät kuitenkaan liity tähän lajiin oikeastaan mitenkään.

Tällä hetkellä luetuin juttu on kirjoittamani kauhutarina Voiton "tukehtumista" ruokaansa. Ensin ajattelin jättää koko tarinan kertomatta, mutta onnekseni tämän kuitenkin tein, olisi monta vertaiskokemusta jäänyt kuulematta!
Toiseksi luetuimmassa jutussa fiilistellään kilometrirankingin ykköstilaa ja kolmannen sijan on saanut meidän viime kevään pysäyttävin uutinen, jolloin SM-kisahaaveet muuttuivat taisteluksi leukemiaa vastaan. Neljäntenä on aivan ensimmäinen blogikirjoitukseni Blondiponi.net siirtyy nykyaikaan, mihin google taitaa ohjata lähes aina tiettyjä hakusanoja käyttämällä. Viidentenä, mutta ei vähäisempänä, on videopostaus Voiton ja Kalilein koulutreeneistä. Tämä viides julkaisu on taattua Hevostalli.net- kamaa. Joku linkitti videot keskusteluun ja show oli valmis. Muistan vieläkin kirkkaasti, miten nuori suomenhevosratsuni siellä läntättiin surkeaksi ja huonoliikkeiseksi. Harmi vain, että suurin osa näistä hätäisistä ei edes tajunnut, että postauksen ensimmäisissä videoissa oli kypsään ikään ehtinyt ex-ravuri Kalilei, hupsistarallaa...

Pienenä nippelitietona vielä bloggerin tilastoista haun avainsanat:
1. Tarulandia 1265
2. blondiponit 132
3. blondiponi 92
4. blondiponit blogi 59
5. ratsastuspilates 30
6. gpa kypärä 29
7. minishetlanninponi 22
8. hevosen ruokatorven tukos 17
8. sadetakki 17 (okei, mielenkiintoista....)
10. sumiainen kuollut 13

KIITOS kaikille blogini lukijoille kiinnostuksesta hevosiani ja tarinoitani kohtaan! Jatkoa seuraa taatusti tulevaisuudessakin, pysykäähän kuulolla! Kehitysehdotuksia, postaustoiveita ja kaikkea muuta ideaa sekä ajatusta blogiin liittyen otetaan ilolla vastaan nyt ja jatkossakin!

4 kommenttia:

 1. Ai että, hötönetti <3 Kaikki blogit vissiin jossain vaiheessa joutuu sen kynsiin..?

  Meistä aiheena oli se, että Rico ei voi olla arabi, kun se on niin lihava :D.Juu ei, keksin sen rodun. Lihavuus kun on rodusta kiinni. Se on myös lihavin hevonen, mitä kukaan on ikinä nähnyt :D

  Ps. Mä oon varmaan lukenu tätä melkein koko vuoden! :)

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Kiitos ihanasta blogista! Tänään olikin ensimmäinen kerta kun tätä luin ja aion varmasti lukea jatkossakin! Mahtavaa miten ahkerasti olet jaksanut kirjoitella ja pitkiäkin juttuja!! Matkaratsastus aiheiset jutut ovat ehdottomasti mun juttu ja tietenkin kaikki mihin vaan suokit jollain tapaa liittyvät. Toivon että jaksat päivitellä blogiasi jatkossa yhtä ahkerasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällähän nämä kaksi suosikkiasi yhdistyvät: matkaratsastus ja suomenhevoset! Tervetuloa lukijaksi ja toivottavasti kiinnostavaa luettavaa löytyy jatkossakin! :)

   Poista