LISÄTIETOA:

maanantai 13. toukokuuta 2013

Mitä paketista paljastui....?


Kuukauden ensimmäisenä päivänä, vappuna, vihjailin 1hevosvoimasta saapuneesta postipaketista. Nyt on vihdoin aika vilkaista pakettiin hivenen syvämmälle!

Mitäs paketin uumenista löytyi?

- Suppleaze Gold -jauhetta. Vanhusputte-Porre 16vee on syönyt tätä niveliä auttavaa valmistetta muutamia vuosia ja siinä ajassa on hevosen liikkuminen parantunut ja papparainen on tälläkin hetkellä erittäin hyvässä käyttökunnossa. Ilman tätä valmistetta en ruunaa uskalla ollenkaan pitää, joten kerralla tuli ostettua taas seuraavaksi vuodeksi satsi.

- MacWet Micromesh -hanskat. Uudet hanskat! jeeeee! Kesäkeleille on nyt uudet super-käsineet treenikäyttöön. Vielä en näitä ole "koeajanut", mutta valmistaja ainakin lupailee hyvää tuntumaa. Tuleehan ratsastustaito siinä kylkiäisenä?

"MacWetin Micromesh-käsineet on suunniteltu kesäkäyttöön. Ne ovat hengittävät ja antavat hyvän pidon kosteinakin. Käsineissä on hyvä leikkaus ja ne "istuvat käteen kuin hansikas". Nämä käsineet kädessä on helppo myös varustaa hevonen tai säätää esim. jalustinhihnoja selsätä käsin. Ne sopivat niin ratsastukseen kuin hevosen maastakäsittelyyn.

Käsineet kuivuvat nopeasti ja ne voi pestä käsin tai pesukoneessa 40 asteessa."

- Equetech -ratsastushousut. Mää olen rakastunut!!! Aivan täysin mykistynyt ihastuksesta! Aiemmin olen ratsastanut lähinnä Pikeurin ja Horzen housuilla, mutta nyt tajusin, että HOUSUISSA ON EROJA! Nämä ovat täydelliset. Täydellisen malliset, täydellisen näköiset, täydellisen tuntuiset. Siinä määrin täydelliset, että myös kaksi valmentajaa kyseli heti uusista housuistani ja tallikaverit kehuivat!
Täydellisten housujen timanttisin ominaisuus on venyvä kangas lahkeissa. Ei enää karheita hankaavia tarroja, jotka tiukkojen saappaiden sisällä tuntuvat hyvin epämukavilta!

Kuvia pöksyistä päällä ja treenissä on tulossa heti, kun saadaan kameramies tai -nainen valjastettua asemiin. Siihen saakka saatte ihailla valmistajan kuvauttaman mallin pyrstöä, heh heh.

Housujen hieno yksityiskohta!
Pöksyni ovat siniharmaat, saatavilla on myös valkoinen väri.

1hevosvoima tarjoaa tämän viikon ajan (13.5. - 19.5.) näitä pöksyjä -20 % alennuksella! Tällaiset ihanuudet saa lunastettua nyt itselleen hintaan 75,20 €
(norm. 94 €)!!! Suosittelen!!!


...ja eihän jännitys tähän vielä pääty!
Loput paketin sisällöstä paljastetaan kun lukijoita on tasan 100 ja on arvonnan aika!
Kipin kapin kaikki anonyymit lukijat siis klikkaamaan itsensä blogin seuraajiksi!

4 kommenttia:

 1. Osaatko sanoa yhtään miten noiden housujen koot menee, verrattuna esim Pikeuriin tai Horzeen? täytyy miettiä.. :)

  VastaaPoista
 2. Housut ovat aika lailla "normaalin" kokoisia, eli itsellä menee sama koko kuin Horzen housuista. Samoin Tarun housut ovat samaa kokoa kuin mitä hän normaalisti käyttää. Postimyynnissä on myös aina vaihto- ja palautusoikeus, eli jos koko ei olekaan sopiva, niin voit palauttaa käyttämättömät housut kuluitta 14 vrk:n sisällä paketin noutamisesta.
  Susanna/1hevosvoima

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta :) minulla on harkinnassa nuo farkkuratsastushousut.

   Poista
 3. Moi Annika!

  Susanna ehtikin jo tänne vastaamaan eli housut ovat "normaalin kokoiset". Pikeurini ja Horzeni ovat numeroa 36, samoin nämä eli koon valinta on helppoa!

  Nyt on hyvä hetki hankkia kesäksi uudet treeni- ja/tai kisapöksyt!! :)

  Taru

  VastaaPoista