LISÄTIETOA:

torstai 30. toukokuuta 2013

Vain ja ainoastaan tarpeellisia ostoksia

* * * Onks sun pakko päivittää sinne blogiin ihan kaikki? * * *


Ei mun nyt ihan pakko kaikkea ole päivittää, mutta suurin osa asioista kuitenkin. Varsinkin kaikki ostokset, koska täältä on kamalaa ihanaa tarkastella milloin ja mitä on tullut shoppailtua.
Tein jo viime viikolla Börjesiin nopean täsmäiskun, mutta vasta nyt sain aikaiseksi purkaa kauppakassin. Sieltä paljastui vain ja ainoastaan tarpeellisia asioita: aitalankaa, portin kohdan liittymiä, jatkopaloja aitalankaan, kisoja varten suitsiin kiinnitettävä numero sekä muutama postaus sitten haaveilemani miniponin kuolaimet. Nämä kolmipalaoliivit ovat 9,5 cm pitkät ja pikkuisen luulen, että taitaa tulla vielä toinen reissu Börjesiin. Lienee sittenkin se 8,5 cm kuolain sopiva tuolle näyttelykääpiölle...


1hevosvoimasta tulleet hanskat ja pöksyt ovat molemmat loistavat! Varsinkin nuo housut parantuvat päivä päivältä! Etupuolella on isot taskut ja niihin sujahtaa kännykkä hienosti. Tarkemmin näistä olenkin jo höpissyt aiemmin: http://blondiponit.blogspot.fi/2013/05/mita-paketista-paljastui.html.

Hummat ovat totuttautuneet ruohoon ja hengailevat tällä hetkellä päivät heinäruokinnalla tarhojen puolella ja yöt makoisan ruohon mussutuksen merkeissä laitumella. Termiittiponeille on oma kesälaidun odottelemassa muualla, isot hepat jäävät tänne kesää viettämään.

Porre ja Stimir rapsuttelemassa, Kalilei torkkuu ja Voitto ottaa hyvin rennosti.
Kalilei kävi eilen kentällä piipertämässä koulujuttuja, mutta se oli aivan fiasko... Huomenna ratsuttaja-Maija kiipeää ruunan kyytiin ja toivottavasti saa Kilkuttimen säädöt palautettua hyviin asetuksiin. Kuvia luvassa, uskoisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti