LISÄTIETOA:

perjantai 14. kesäkuuta 2013

Sataa sataa ropisee...

* * * Koekäytössä Rainlegsit ja näkyvillä uusi annos miniponikuvia * * *

Minähän en ratsasta pimeässä, tuulessa tai sateessa. Eilen kuitenkin söin sanani ja kiipesin Kalilein kyytiin kahden viimeksi mainitun keliolosuhteen vallitessa ja suuntasin Porren sekä Porren Eini- ratsastajan kanssa reilun tunnin maastolenkille.
Koska hevosurheilu on varsinaista varusteurheilua, on itsellänikin kohtuullinen arsenaali varustusta huonoa keliä vastaan. Myös sinne maastolenkille. Sadetakki päälle, kumisaappaat kengiksi ja, tsadaaaaaa, vihdoin rainlegsit koekäyttöön! Ostin ne sentään jo joulukuun alussa blogihöpinöiden mukaan. Tästä voidaan tehdä myös päätelmä, että en ole yhtään kertaa ratsastanut tänä vuonna sateessa!

Rainlegsit ovat reisien päälle remmeillä viritettävät, vettä sekä tuulta pitävät, "chapsit". Ne ovat erittäin kevyet ja ne saa käärittyä huomaamattomiksi vyötärölle muutaman nepin avustuksella, kun käyttöä ei ole. Heijastimetkin löytyvät! 

Koko maastolenkin ajan satoi vettä ja menimme kävelyn lisäksi reipasta ravia ja pätkän laukkaakin. Rainlegsit eivät häirinneet menoa yhtään mitenkään, pysyivät hyvin paikoillaan eivätkä kiristelleet tai lepattaneet! ...ja kerronko vielä, että lisäbonuksena housutkin pysyivät täysin kuivina?!

Mitä olisi kesäinen blogipäivitys ilman laidunkuvia? Ei mitään! Tässä siis annos taas miniponiorien laidunkuvia, olkaa hyvät! Kuvista kiitän tälläkin kertaa Jaana Vuolaa, KIITOS KIITOS KIITOS!!!


1 kommentti:

  1. Mulla on kans noi rainlegsit! :D Ostin vähän heräteostona joskus vuosi sitten, mutta olen kyllä tykännyt. Pitätävät oikeasti vettä eivätkä tosiaan haittaa menoa yhtään!

    Eilen tosin jäivät talliin treenin ajaksi, kun sadetutka valehteli ettei vettä tule koko päivänä. MUR! Hitaan 30:n aikana kastuin sitten sekä mennessä, matkalla että tullessa... x(

    VastaaPoista