LISÄTIETOA:

perjantai 28. kesäkuuta 2013

Vastaisku "riehuvat hevoset" -videoille!

* * * Pitkään aikaan en mitään järkevää ole julkaissut, enkä julkaise tälläkään kertaa * * *

Kuluva viikko on ollut tosi kuuma eikä tallin hevosista yksikään ole käynyt vielä kertaakaan tällä viikolla liikenteessä. Eivätkä ne mitenkään aktiivisia muutenkaan ole olleet, nuokkuneet päät riipuksissa pihattojen suojassa tai varjossa.

Matrzun blogin nuoret hevosherrat esittelevät videoiden muodossa lähes päivittäin palloleikkejään, kiitolaukkakisojaan tai muuten vaan touhujaan. Meillä ei mitään edellä mainittua tapahdu, joten allaolevasta videosta näette vastaiskun riehuville hevosille! Tältä näyttää meidän iltatouhut!
!! VAROITUS !! Luvassa äärettömän vaarallisen näköistä toimintaa!! (tai sitten ei...)


Uudella pienellä laidunpläntillä mutustelevat minishettiori Polle sekä suomenhevosvanhukseni Porre ja Kalilei. Videolla näkyy myös taloa, tallirakennusta ja isolla laitumella ruskeana plänttinä voivat tarkkasilmäiset bongata issikkaruuna Stimirin. Keltaisen talon pihassa vilahtaa lisäksi naapurissa laiduntavat lv-tammat.

5 kommenttia:

 1. Ei aina tarvitse niin vakavaa ollakaan ;)

  Katsoin videota ja hihkaisin ääneen kun näin Äitikissan ja heti perään Monsterin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitikissa ja Monsteri tepastelivat just sopivasti kuviin! Erkki- kollinretalekin löntysteli paikalle, mutta vasta siinä vaiheessa kun itse lähdin takaisin muihin hommiin. :)

   Poista
 2. Ah mikä ihana maalaisidylli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me asutaan maalla! :D
   Mutta tykkään täällä olla TODELLA PALJON!!

   Poista