LISÄTIETOA:

perjantai 20. helmikuuta 2015

Kohti ponioripäiviä: askel 1

* * * Askel 1: PÄÄTÖS * * *


Ensin oli pohdintaa: Miten ensi kesän Ypäjän kansainväliseen shetlanninponien näyttelyyn voi osallistua orinumeroton yli 3-vuotias poni? Vastaus: Ei mitenkään, sille ei ole luokkaa.


Sitten kuului Tarulandian ulkopuolelta kysymys: Oletko ajatellut kantakirjata keväällä ponisi? Enpä kyllä ollut ajatellut, mutta kun kysymystä hetken aikaa mutusteli, ei se enää tuntunut aivan mahdottomalta idealta. Kantakirjauksen jälkeen olisi näyttelynkin portit avoinna!Päätöstä pompoteltiin hetken aikaa molempien poninomistajien välillä ja vastauksessa päädyttiin lopulta hyvin nopeasti yhteisymmärrykseen. Kyllä, kantakirjataan poni nyt!


Tehdään sekin sitten hieman suuremman maailman tyyliin! Viedään se oripäiville Ypäjälle! En ole milloinkaan ollut oripäivillä katsojana enkä ponin omistajana, joten reissusta tulee todella jännittävä. Toivottavasti kysyvä ei tieltä eksy. Niitä kysymyksiä on tulossa vielä paljon vastaan, tiedän sen!Ponioripäivät Ypäjällä 17.04.2015 - 19.04.2015! 
Me osallistumme! Kääääääääk! Tarulandian kaksijalkaiset ja vanhempi miniponi Not At All Lu Art.
Tämä, joka näissä 4.2.2015 otetuissa postauksen kuvissa on tuo tummempi tyyppi.

8 kommenttia:

 1. Voi mitä suloisia karvapalloja :)! Noiden kanssa ei varmasti tule elämä tylsäksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurmas ja Miniponi ovat semmoinen rytmiryhmä, että hevosetkin huokailevat aidan toisella puolella päätään pudistellen katsellessaan näiden touhuja. :D
   Todella huvittavia karvapalloja!

   Poista
 2. Hieno päätös ja kyllä laatuponia kelpaa näyttää ihan oripäivillä asti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti olemme samaa mieltä vielä oripäivien jälkeen! :D

   Poista
 3. Jeee, tsemppiä!
  Harmi, että nuo minit on vähän hankalan kokosia lapselle harrastusponiksi, sen verran makeita minejä on välillä ollut kaupan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kovasti pieniä ratsuiksi, se on aivan totta! Ajo-opetettu tuo meidän vanhempi mini on, mutta en oikein ole raaskinut vedättää pitkiä matkoja edes niin että olen yksin kyydissä. Parhaimmillaan nämä taitavat olla pihan koristeena ja ohjasajo, näyttely ym. aktiviteeteissa, joissa ei vaadita ratsastajaa tai tarvitse vetää raskasta kuormaa.

   Tai sitten mää olen vaan niin hellä mieli enkä halua vaatia yhtään mitään. :D

   Onhan tuo meidänkin Laatukisavoittajaori todella hyvällä estetekniikalla ja -kapasiteetilla varustettu otus! Mutta eipä sille sopivaa ratsastajaa kisoihin löydy, tai kotiinkaan vielä hetkeen, joten ei niillä taidoilla paljoa pääse loistamaan.

   Poista
 4. Voit ihan huoletta ajella minillä, olet kuitenkin itse hoikka :) shettikset on vahvoja, oli ne isoja tai pieniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoletta olenkin ajellut, mutta vain lyhyitä lenkkejä ja tasamaalla. Aina pienessäkin ylämäessä olen siirtynyt kävelemään kärryjen viereen. Taidan todellakin olla hellämieli tai sitten vain säästelen ponia. :)

   Poista