LISÄTIETOA:

lauantai 19. tammikuuta 2013

On monenlaista hulluutta...


Varustehulluutta: Mitään en tarvitse, mutta taas tälläkin kertaa ostin, kun halvalla sain. Hevarilla oli inventaarioale ja ostoskoriin tarttui ihana fleece (19 €), paidan kanssa sävy-sävyyn olevat pintelit (5 €) ja omppu-olympiat (10 €).

Ratsastushulluutta: Perjantai-iltana töiden jälkeen kotio päästyäni ulkona on pakkasta -23 astetta. Olin luvannut tallipojallemme maneesireissun, joten ei mitään muuta kuin itselle päälle toppavaatetta ja hevosille myös. Voitto 4vee ja Kilikali kyytiin, maneesissa yllättäen vain -6 astetta (!!!!!), joten toteutimme huippu kivan maneesiratsastuksen ja köröttelimme hyvillä mielin kotio "alkuyöstä".

Kilpailuhulluutta: Tänään (lauantaina aamusta) oli klo 9 Porre ja Kalilei trailerissa ja Rangerin nokka kohti Vesilahtea ja matkaratsastuskisoja. Mikä tästä tekee erikoista? Ei ainakaan se, että ulkolämpötila oli -29 astetta?! Melkein tekis mieli sanoa "hyrrrrr". Onnistuneet kisat, joista on huomenna tulossa oma höpinänsä.

Hevoshulluutta: Tämä hulluus kiteyttää myös kaiken edellä mainitun... Kalilein kanssa kävi pieni "tilanne" jouluna ja sen seurauksena olkapääni otti pikkasen osumaa. Suoraan sanoen luuhun tuli 3 cm murtuma, hups. Onhan tuo kipeä ja käden liikerajoitukset ovat huomattavat, mutta pitäisikö sen estää hevosten hoitoa, ratsastusta tai ylipäätään mitään "hevos-liitteistä"? Taitaa olla enemmän vain hidaste kuin este. Treenattu on ja kisattu myös, kädenkin pitäisi olla kolmessa kuukaudessa täysin parantunut. Sitä odotellessa!

Mistä nämä hullut hevosihmiset mahtavat saada voimansa? Ei voi kuin ihmetellä!

2 kommenttia: