LISÄTIETOA:

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Tampereen hevosmessuilla 6.4.2013


* * Aaaaaaltoja, netti toimii jälleen!!! * *

Lauantaina 6.4.13 aamulla pirteänä ylös heti aamutuimaan ja Rangerin nokka kohti Tamperetta Hevoset- messuineen aamutallin jälkeen. Perillä olin klo 9.30 - täsmälleen samaan aikaan kuin muutama tuhatta muutakin ihmistä! Sisäänkäynti veti onneksi hyvin, kunhan auton ensin sai parkkiruutuun.

Aloitin messuvierailun vilkaisemalla todella nopeasti muutaman myyntikojun ja jatkamalla sen jälkeen matkaa katsomaan Stella Hagelstamin kouluratsastusklinikkaa. Miten upeat kaksi puoliverihevosta! Wau, ei ihan "muutamaan vuoteen" olekaan tullut nähtyä noin laadukkaita ja hienosti liikkuvia ratsuja! 

Tässä vaiheessa seuraani liittyi tallipoikamme ja yhteinen ystävämme Juulia. Paljon mukavampaa liikkua seurassa kuin yksin, huomasin! Väen paljous oli odotettavissa Hippoksen mukana tulleen vapaalipun innoittamana, mutta en todellakaan vielä kotoa lähtiessä osannut ajatella miten paljon ihmisiä pienehkössä hallissa ihan oikeasti tulee olemaan! Puolen päivän aikaan oli jo ERITTÄIN ahdasta ja tuntui, että happi loppuu. Huh huh. Todella tehokkaasti ainakin hillitsi shoppailuinnokkuutta!

Hoin pääni sisällä jo kotoa lähtiessäni, että "entarvitsemitään, entarvitsemitään, entarvitsemitään" ja taisi ruuhka yhdistettynä tähän mantraan saada aikaan ostamattomuuden! En siis ostanut messuilta mitään, en MITÄÄN. Hepat eivät tarvinneet mitään ja koska kojuihin ei päässyt eikä mitään nähnyt, ei heräteostoksille paljoakaan jäänyt sijaa. Tuliaisiksi kotoa lähti vain kaksi Hevosenomistaja-lehteä, Hevosurheilu, Börjesin uusi kuvasto ja Viljar shopin kevätlahjana kaksi eriväristä piikkisukaa - yksi itselleni ja yksi ystävälleni. Toki näidenkin lehtien kanssa kuluu ilta, jos ei jopa kaksi, hyvissä merkeissä sohvalla.

Ohjelmatarjonnasta tsekkasimme myös rotuesittelyn, islanninhevosten orinäytöksen jälkeläisineen ja iltapäivän viimeisenä ennen kotiinlähtöä valjakkoajokisan. Viimeksi mainittu oli hienoa katseltavaa! Menoa ja meininkiä!

Ensi vuonna messut ovat kahdessa hallissa - hyvä päätös! Päivämäärät on jo merkitty kalenteriin, sinne suunta vuoden kuluttua, varmasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti