LISÄTIETOA:

torstai 4. huhtikuuta 2013

Voitto 4 vee ja ratsunopit jatkuvat (video!)

* * * Ratsuttajan kanssa maneesitreenejä 2.4.2013 * * *

Maija kiipusti Voitto 4veen kyytiin parin viikon tauon jälkeen tiistaina. Meinasi treenit mennä täysin peruutukseen täällä suunnalla olevan herpes-viruksen vuoksi, koska maneesit on suljettu ulkopuolisilta käyttäjiltä. Tällä kertaa saatiin lupa mennä aamutuimaan erääseen erittäin hyvää maneesiin, saas nähdä miten käy ensi viikolla...

Voitto meni ihan jees ratsastuksessa! Ensimmäistä kertaa mentiin laukkaakin alhaalla istuen! Tähän mennessä on menty vain harjoitusravia muutamia kierroksia per ratsastuskerta, mutta nyt pikku hiljalleen alkavat treenit siirtyä enemmän ja enemmän kohti "aikuisten ratsujen juttuja".

Liikkuva kuva kertoo aina eniten, joten ilman sen pidempiä höpinöitä alla uusin videointi!
Sanotaan, että lasten suusta se totuus kuuluu, mutta tiistaina tuli kyllä oikein hieno kommentti ihan aikuisen ihmisenkin suusta: "Ai tollakin on tollanen ällöttävä peitsilaukka". Jep jep, niin on, mutta erittäin miellyttävä nuori ratsu Voitto siitä huolimatta on! Tai ehkäpä juuri sen takia?


9 kommenttia:

 1. Vai että ällöttävä peitsilaukka... just. Suodata, Taru, suodata! Sulla on todella hieno nelivuotias! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tiedän itsekin mitä tuo nuorukainen on, välillä vaan on hivenen epäuskoa! Parasta tuosta ei tule, mutta hyvä kuitenkin, varmasti! :)

   Poista
 2. Mikä peitsilaukka? On oikein hyvä nuoren hevosen laukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuolla peitsahtavalaukka, vasempaan kierrokseen sentään vähemmän, mutta sehän ei videossa näy. Treeniä, voimaa ja ikää lisää - aika näyttää minkälainen laukka aikuisena tuolla on! :)
   Nostot ovat sentään erittäin helpot ja laukkaaminenkin sujuu ihan näppärästi!

   Poista
 3. Olipa ikävästi sanottu nuoresta hevosesta :(
  Tsemppiä Taru, älä välitä tuollaisista mielenpahoittajista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En välitäkään, mutta kyllähän sitä aina ihan mielenkiinnolla kuuntelee kommentteja omistaan! Kiitos tsempeistä! :)

   Poista
 4. Jätä moiset kommentit omaan arvoonsa,pääasia että itse tykkää omastaan.Kaikkia ei voi eikä tarvitse miellyttää.Hieno velipoika meidän Hepulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin, kunhan itse tykkää omastaan! Olen aina ajatellut, että saa harrastaa vaikka sillä lv-ex-ravurilla puskaratsastusta, jos se on sitä mistä itse pitää. Huippuratsastajille huippuhevoset ja tämmöiselle täti-ihmiselle tietysti tätihevonen!

   Voitto miellyttää omaa silmää ja olen erittäin luottavaisella mielellä ruunan tulevaisuuden valoisuudesta! :)

   Poista