LISÄTIETOA:

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

1.1.2014

Uusi vuosi alkaa vanhalla tutulla kokoonpanolla. Pihalla rouskuttaa heinää kaksi suomenhevosta, yksi islanninhevonen ja kaksi minishettistä.


(Tärähtäneet) Tarulandian suomenhevoset:
Porre 17v heinäverkolla ja Voitto 5v kuusen kimpussa.
Mitään muuta en sano, kun huh huh. Mites näistä hevosista näin vanhoja yhtäkkiä tulee! VARSASTAkin yrittää kovasti kasvaa aikuinen hevonen. Tarkoittaaks tää sitä, että tarttis olla entistäkin enemmän treeniä ja tavotteita?


Tarulandian minitermiitit uusien riimujensa kanssa:
Hurmas 2v (läsipää) ja Nakki 3v.


Asuu täällä tallipaikalla yksi äärettömän fiksu, järkevä ja rauhallinen islanninihmekin. Tai noh, niin no... Jos ei muuta edellämainituista, niin on se ainakin islanninhevonen, heh! En tiedä mikä ponilaumaan iski keskellä päivää tänään. Piti oikein keittiön ikkunasta taltioida pieni hetki sitä rallia, mitä innostuivat touhottamaan. Ponit kaahasivat mudan puolella ja olivat sen jälkeen tietysti erittäin puhtaita.

Tarulandian porukka toivottaa hyvää alkanutta vuotta kaikille!

4 kommenttia:

 1. Mun ihana ja laiskanpulskea Lentävä islantilaiseni on selkeästi päättänyt alottaa uuden vuoden kans kovalla treenillä...ja tässä on se hevonen, joka EI KERÄÄ VIRTAA vapaapäivistää...Tädillä oli kans alkuunsa eilen lennokasta kyytiä, tais kyttäkaurat vielä vaikuttaa :P

  VastaaPoista
 2. Ei hitto noita miniponeja :D Miten ne voi samaan aikaan näyttää sekä söpöiltä, että aivan totaalisen pöljiltä!! xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää sen sanoit! Sitähän ne ovatkin! Kaks aivosolua seikkailee korvien välissä ja törmäilevät toisiinsa... :P

   Poista