LISÄTIETOA:

lauantai 4. tammikuuta 2014

Se loppu nyt!

Raviurheilu osaltani nimittäin.

Lahjuspotti Metsämäessä 11.5.2009
Kuva: Rita Larjava

Toisinaan saan tehtyä päätöksiä. Yleensä en. Nyt kuitenkin päätin, että raviurheilu taitaa olla osaltani mennyttä elämää. Varustehuoneesta vielä löytyvät ravikamat on nyt kuvattu ja seuraavaksi olisi tarkoitus tehdä myyntikansio niistä ja yrittää löytää uusi raviharrastajakoti kaikille hilppeille.

Kilpakärryt, päävehkeitä, suojia, kuolaimia, kitarautoja... Jos ei edelliseen neljään vuoteen ole talosta löytynyt ravikilpahevosta, millä ajatusmaailmalla sellaista löytyy seuraavaankaan neljään vuoteen? Ei oikein just nyt osaa asiaa ajatella. Jos tämmöinen ihme kuitenkin vielä koittaa, saahan niitä tavaroita uudestaan kasattua.

Hieman haikeaa. Tykkäsin raviurheilusta treenarina ja omistajana. Varsinkin kun ne muutamat käsissäni olleet ravurit ovat hieman kaurarahaakin juosseet eivätkä pelkästään olleet aina miinusmerkkisiä.

Porre voittajaesittelyssä Metsämäessä 12.3.2007
Kuva: Rita Larjava

16 kommenttia:

 1. Tiekkö mitä. Meillä edellinen kilparavuri on ollut... Yli 10v sitten.... Ja nyt on pieni toive että sellainen olisi taas. Tosin taitaa olla tooooosi pieni se toive, mutta kuitenkin. Ja arvaa oonko manannut että melkein kaikki ravikamat on myyty aikoinaan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt hiljaa! Mää meinaan aloin jo miettiä, että jos ne mun kilpakärryt sittenkin vielä jäis asumaan tänne! On niille ollut sija majatalossa jo niin kauan, että miksi ei jatkossakin... :D

   Malli itsevalittu, samoin väri. Teetetty Lahjuspottia varten erikoispitkillä aisoilla... Ajettu alle 10 starttia niillä... Voinko mää sittenkään luopua niistä. Kääääääk!

   Että kiitti vaan! :D

   Poista
  2. Haahaahaa! :D NiinPä! Mieti nyt, ei ne kärryt siellä mitään ota eikä pyydä, mutta kun myyt, ei oo ihan iisiä ettiä kohtuuhinnalla käytettyjä "uusia"! Ja varsinkin kun on vähän spesiaaaalimpaa kalustoa...;))

   Poista
  3. Tuolla ne nyt sitten jatkaa hengailua. En raaski myydä. Vielä.

   Poista
 2. Onpas Porre hienona voittajaesittelyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porre! <3

   Vieläkin naurattaa tuo klippaus... Kilparavurilla ratsuklippaus "satulakarvoineen".
   Mutkun mää treenasin Porrea lähinnä vain ratsastamalla. :)

   Poista
 3. Mulla odottaa kans silat + ohjat ja pari rintaremmiä pesua ja rasvausta ja kuvaamista myyntiä varten... Vaikka arabeillakin vois ajaa, niin en mä aikuisia rupea opettaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arabi + kärryt = huh huh. Mää en ainakaan uskaltaisi kyytiin. :D

   Kyllä tännekin jää koppikset ja treenisilat. Ajan mää Porrea ja Voittoa kuitenkin ajan epäsäännöllisen säännöllisesti.

   Poista
 4. Ei sattus silapakettia olemaan tulossa myyntiin? Jos on, millähän hintaa lienee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys. Unohdin koko silapaketin itseasiassa.
   Se on Porren voittorahoilla aikoinaan ostettu ja olen niistä valjaista erinomaisen hyvää huolta pitänyt (kuten muistakin tavaroistakin). Taitaa olla tunnearvoa niillä sen verran, että saavat vielä jäädä.

   Poista
 5. Pistäs äkkiä tavaroita myyntiin, meidän ratsujen keskellä on tällä hetkellä kasvamassa hyvänoloinen suokki varsa mistä koitetaan saada ihan ravihevosta aikaiseksi! Sormet jo syyhyä suunnitella treeniä ja päästä ajamaan. Saattaa kyllä olla että pyörryn ekassa startissa jännityksestä =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Starttijännitys oli raviurheilussa kyllä "se suola" !!!

   Poista
 6. Taru, ÄLÄ!!!! :)
  ...lopeta raviurheilua siis...
  "Älä koskaan sano ei ikinä enää" ;)
  vaikka tosihan se on, että vermeitä saa aina hankittua uudelleen, eikä niitten arvo ainakaan nouse siel varaston perällä.
  -eija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutkun mutkun.... Kyllä mää taas jäin miettimään mitä myyn ja mitä en. Vai myynkö mitään. Jos nyt jotain laittais kuitenkin eteenpäin... :)

   Poista
 7. Jos kaiken tavaran joukosta sattuu löytymään pienehköjä polvi/takasäärisuojia, treenimallin Y-remmiä, päävehkeitä (ja kuolaimia), saa vinkata vaikka heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polvisuojat löytyy, takasäärisuojat pidän itselläni vielä, rintaremmiä ei ole, päävehkeet on varauksessa ja kuolaimista taitaa löytyä vain cresendo.

   Kuvat otettu ja pienennetty... Vielä kun sais kansion tehtyä niille FB-hen.

   Poista