LISÄTIETOA:

tiistai 7. huhtikuuta 2015

Onnistumisen askeleita

6.4.2015
Välillä tuntuu, että olen aivan pihalla tämän hevosen kanssa enkä tiedä mitä ratkaisuja ja muutoksia on viisainta tehdä. Nyt voi kuitenkin hengittää hieman vapaammin ja olla tyytyväinen siihen, että muutama iso juttu on tainnut loksahtaa kohdilleen.

1. Ruokinta. Miten paljon olenkaan tätä asiaa täällä(kin) murehtinut ja märehtinyt. Ei Voitto vieläkään mikään ihrakasa ole, mutta on kuitenkin saanut pyöreyttä ja takaosaan muotoa. Lupasin paljastaa uuden sapuskan, jos saamme tuloksia. Nyt voin kertoa hyvien muutosten myötä, että nuorukaisen ruokinta koostuu tällä hetkellä vain ja ainoastaan Krafftin Pluss Proteiinista, kaurasta, heinästä sekä vedestä. Avain onneen on meillä ollut tuo Krafftin pelletti!


2. Satula. Toinen blogissa paljon sanavaltaa saanut juttu on saanut ainakin taas toviksi pisteen. Nyt meillä on uusi penkki. Niin siinä lopulta kävi, että Prestigen D1 Zero 18"/MW muutti tänne uudelleen. Kerran jo tämän satulan palautin liian suuren hintalapun vuoksi satulakauppiaalle koejakson jälkeen, mutta ei auttanut. Vode sanoi, että tämän satulan haluaa ja senhän se sitten tuli saamaan.

Maastolenkin jälkeen 7.4.2015

3. Terveydentila. Meillä on täällä kaikki hyvin! Ei kremppaa yhtään mistään just nyt! Ei Voitto rikki ole ollutkaan, mutta kengittäessä on ollut takapäässä selvää jäykkyyttä. Öisin käytössä on ollut jo tovin Back on Track -kinnersuojat ja nämä (kengittäjää huvittaneet) mustat lätyskät ovat auttaneet. Ei turvota eikä jäykistele enää kintereet.

Jotain muutakin on nyt tapahtunut. Voitto on ollut aina hieman kuivasuinen, mutta nyt muutamassa viikossa on vaahtoa alkanut tulla suusta oikein reippaastikin. Lisäksi koko koni on ollut lentoon lähdössä lenkeillä! Pakko on ollut pitää olympiaa kuolaimena, jotta tädillä ja ratsulla pysyy yhteinen suunta sekä vauhti.

Kevättä ilmassa! Ihanaa!

Maalaisjuntti käy välillä maastolenkeillä asvaltin päälläkin tepastelemassa vaikka hiekkateitä riittää.

4 kommenttia:

 1. Olipas kiva lukea tällaisista arjen pienistä isoista iloista! Vaikuttaisi siltä, että hyvä kesä tulossa Voden kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olipas kiva, että ehtii tänne blogiin jotain naputella ja niitä vieläpä luetaan! :)

   Mää todella toivon hyvää kesää! Kisoja pitäisi alkaa kisakalenterista valitsemaan ja syyskuussa on kasvattajakisa. Hui.

   Poista