LISÄTIETOA:

torstai 16. huhtikuuta 2015

Raatotallista tervehdys


Moro! Täällä Raatotallin ylpeä omistaja! Olis tallipihassa yks kypsempään ikään ehtinyt klenkkajalkasuomenhevonen ja yks ei-niin-vanha monivammasuomenjupotin.

Porren ontuman syytä voi vaan arvailla - ei ole naulat huonosti kaviossa eikä ole kuumuutta tai turvotusta missään kohtaa konttia. Siltikin klenkuttaa vasenta etujalkaansa niin että lehmätohtorikin näkisi korvalla sen. Saattaapi olla lavan seudulla jotain rikki tai saattaapi olla olemattakin. Lomailkoot, aivan kuten ajan X ennen tätä ontumaakin. Jos ei klenkutus muuksi muutu kesään mennessä, niin harkitaan sitten jatkotoimia. Voidaan vaikka lähteä vierailulle sellaiseen paikkaan minne menee ovesta sisään kaksi valkotakkista setää ja yksi hevonen ja sieltä tulee ulos vain kaksi setää ja yksi riimu.

Pörri 15.4.2015

Nuorempi jupotin on saanut olla kirjallisen tuotoksen tähtenä, joka lähti eläinlääkärille. Videokuvan näkemisen ja muutaman viestin jälkeen Neiti Eläinlääkäri oli samoilla ajatuksilla Neiti Raatotallinpitäjän kanssa. Annetaan Vodelle 10 vuorokauden tulehduskipulääkekuuri, muutama viikko lomaa tai maastokäpyttelyä ja jos ongelma on edelleen akuutti, tehdään kokovartalotsiikaus klinikkaolosuhteissa.

Eilen olin maastokävelyllä Mr. Monivammasen kanssa. Meno oli sitä laatua, että eipä tarvinnut harkitakaan irroittavansa ohjasta lukeakseen saapuneen tekstiviestin... Tänään vain mulkoilin konia tarhan aidan takaa ja totesin, että olkoot, mää haluan olla raajoiltani ehjä ja päästäni suunnilleen kokonainen lauantaina oripäivillä enkä aio kokeilla ennen sitä minkälainen heittoistuin on viritetty.

Huoleton on hevoseton. Huutomerkki.

2 kommenttia:

 1. "Huoleton on hevoseton."

  Älä yritä. Juksaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin teen! Ei mun kaikki murheet ole hevosliitteisiä. :D

   Poista