LISÄTIETOA:

lauantai 4. huhtikuuta 2015

Kohti ponioripäiviä: askel 3

* * * Askel 3: Päivä päivältä lähempänä * * *

24.3.2015

Viikko viikolta ja päivä päivältä ponioripäivät lähestyvät! Huiiiiiiii! Täällä on kaikki ihan asiallisesti. Poni syö, kakkii, leikkii ja on todella karvainen.

Aikataulut tulivat viikko sitten sähköpostiin eikä ole onneksi kovin aikaista herätystä luvassa. Meidän poni näyttäytyy nelivuotiaiden kakkosryhmässä ensimmäisenä. Luvassa on eläinlääkäritarkastus ja rakennearvostelu sekä liikkeiden esittäminen. En ilmoittanut oriamme käyttökokeeseen. Jos poni saa ykköspalkintoon oikeuttavat rakenne- sekä liikepisteet, tehdään se käyttökoe sitten myöhemmin. On tässä tarpeeksi jännitystekijöitä jo muutenkin.

Ponista lähtee karvaa paljon... En uskalla sitä aivan mahdottoman paljoa rapsutella, jotta karva pysyisivät suht tasapaksuina jokaisesta kohdasta eikä orhi näytä aivan kapiselta ketulta sitten Ypäjällä parrasvaloissa. Toki tilanne on kaikilla sama. Tuskin yksikään otus näyttää aivan parhaimmaltaan keskellä karvanvaihtoa.


Uudet näyttelysuitsetkin on checkattu sopiviksi ja niiden kanssa kehdataan hyvillä mielin lähteä näytille!


...ja jotta aivan vakavaksi ei juttu menisi, pitää tasaisin väliajoin vilkaista onko ht.netin ponioripäivä- topicissa uusia viestejä, heh heh.

4 kommenttia:

  1. Hymyilyttää vieläkin nuo suitset... :D

    VastaaPoista
  2. Viikko vielä, täällä pidetään peukkuja ja varpaita pystyssä :) Tsemppiä koitokseen molemmille :)

    VastaaPoista