LISÄTIETOA:

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Ehkä ostin, ehkä en


Huutelin huhtikuussa isojen kankisuitsien perään. Silloin oli etsinnässä Vodelle ensimmäiset omat kankisuitset ja isoja kokoja oli (on) aikas hintsusti saatavilla. Ostin tällöin lopulta käytettynä Kiefferin Silverline -suitset. Ne ovat sellaiset ihan, noh, tavalliset. Otsapanta ihan tavisnahkaa, turparemmi suht ohut eikä mitään koristeita ja soljetkin aivan tavallisesta tavallisemmat. Nahka on näissä erittäin hyvää ja nämä suitset päässä on koko kesä kisattu ja treenattu.

Silloin loppukeväästä jäi kuitenkin kutittelemaan aivan valtavasti Horzen kautta saatavilla olevat Schockemöhle Sports Bloomington kankisuitset. Niissä oli jotain mitä en voinut ohittaa. Jätin tuolloin ajatuksen muhimaan ja kun eräs kaunis sunnuntai oli mahdollisuus tilata tavaraa -25% niin annoin palaa!


Mää tilasin ne himoitsemani suitset Voitolle! Nyt ne ovat täällä! Olen niitä hypistellyt, pyöritellyt käsissäni ja tutkinut joka suunnalta. ...ja nyt lähetän ne takaisin. Eivät ne olleetkaan meidän juttu. En tiedä olenko pettynyt vai helpottunut. Tämä kortti tuli nyt ainakin käännettyä ja kurkattua ja arki jatkuu luotettavien tavis-Kieffereiden kanssa.


Mutta ei hätää! Paikkasin pahaa mieltäni ostamalla uuden satulahuovan. Totesin, että kaksi käyttöhuopaa on hieman liian vähän ja siihen porukkaan tarvitaan kolmas jäsen. Huhuiluista huolimatta ei LeMileuxin kouluhuopaa löytynyt facekirppiksiltä ja näinollen huristelin erääseen lähikaupungin heppatarvikekauppaan. Sieltä lähdinkin sitten aivan uusi kouluhuopa kassissani. Jos tuotemerkki LeMileux on vielä vieras, niin nostan isosti peukkua ja suosittelen!


Pitää vielä loppuun mainita heräteostoksesta, jota seuraavaksi testaillaan. Sprengerin KK-Ultra bridong muutti meille! Paksuutta tällä on 14 mm, mutta saattaa sopia Voiton käyttöön kankisuitsitukseen kuitenkin oikein mainiosti. Tällä hetkellä kankikuolaimen kaverina on Sprengerin tavallinen nivelbridong, mutta Mr. Isonenälle ei oikein meinaa riittää 145 mm leveys. Tämä uusi kuolain onkin 155 mm leveä. Oli sen verran harvinainen löytö, että piti poimia pois kuljeksimasta.

Näiden shoppailuhöpinöiden myötä kohti uutta viikkoa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti