LISÄTIETOA:

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pikkusen tökkii nyt vastaan

Eipä ole kisavalmistelut menneet aivan viimeisen päälle toivotusti kaikilta osin.

1) Espanjasta tulleet mr-suitset olivat Kalileille liian pienet. :( Olivat kooltaan suurimmat tuosta merkistä, mutta Espanjan "full" ei näköjään ole suomenhevoselle lähellekään riittävä. Pitänee yrittää tuunata suitsista sopivat tai sitten pian on tulossa myyntiin iloisen oranssi setti (suitset, martingaali ja rintaremmi).

2) Sain (vihdoin) tilattua itselleni omat hevosen sykemittarit, valitettavasti vain sain tilaukseni perille väärällä lähettimellä. Nyt on sitten toimiva sykekahva + vastaanotin, mutta ei toimivaa mittaria ratsastuksen ajaksi. Sykeantureiden lähetin ja rannevastaanotin puhuvat eri kieltä eivätkä siis ymmärrä toisiaan.
Vielä ois yksi villikortti kokeiltavana... Garminin ihmissykemittarin lähettimen laittaminen Polarin lähettimen tilalle. Garmin ja Polar tuskin puhuvat sama taajuutta, mutta jos saisikin sykkeet näkymään Garminin rannekkeessa! Huomenna pitää kokeilla!

3) Lisäksi viimeistelylenkki ja siihen kuuluvat kiitolaukkavedot jäivät tekemättä tyystin. Työt ovat haitanneet harrastamista todella paljon tällä viikolla ja sen lisäksi kelit ovat olleet epäsuotuisat. Päivisin tiet ovat täällä olleet ihan jees, mutta aivan jäisiä vielä ennen aamuysiä kun meikäläinen on hevosineen tuolla porhaltanut.

Miksi mua mahtaa jännittää näin paljon tuleva kisastartti? Tämä on jotain aikasten kamalaa. Ei taideta olla enää aivan mukavuusalueellani.

Upi ja Kalilei Jokioisilla mr-kisoissa 3.3.2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti