LISÄTIETOA:

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Varustetestausta mr-kisoissa 7.4.2012

Jokunen aika taaksepäin 1hevosvoima.com:n Susanna otti facebookin kautta yhteyttä ja kyseli haluanko testata heidän valikoimastaan löytyviä Equetech-alushousuja "tositoimissa". Myönnyin erittäin mielelläni, koska olen huomannut, että pidemmillä matkaratsastustaipaleilla, treeneissä ja kisoissa, toisinaan saattaavat hangata vaatteiden saumat aivan mistä tahansa.

Equetech-alushousuja löytyy valikoimasta erilaisia, pehmusteilla sekä ilman, mutta kaikkia yhdistää se, ettei istuinosassa ole saumoja, erilaisille vartaloille on hyvin sopiva leikkaus ja sekä mukava vyötärönauha. Equetech- tuotemerkin alta löytyy laajasti myös muita alusvaatteita, esim. paitoja, sekä ratsastusvaatteita.

Testissäni olevat housut olivat Equitechin "soft seat"- mallia. Näissä pöksyissä on pehmuste sekä haaroissa että istuinosassa.
Kuoriessani housut paketistaan, repesimme mieheni kanssa molemmat nauramaan oikein makeasti! Housuissa on meinaan todella paljon yhdennäköisyyttä TENA-housujen kanssa! Mutta eihän ulkonäkö tietenkään käyttömukavuutta pahenna.

Vetäisin kunnon kisalenkin (80 km) heti ensimmäisellä kerralla näillä housuilla ja ei voi kun kehuja antaa! PALJON! Aluksi housut tuntuivat hieman oudon paksuilta jalassa, mutta ratsailla tuntuma oli erittäin hyvä. Jalkaan nämä istuivat hyvin ja pitkän kisapäivän jälkeen oli kiva huomata, että käyttömukavuus oli alusta loppuun saakka ensiluokkaista! Ei mitään hankaumia eikä edes istuinluiden kohdalla tuntunut kipeytymää! Suosittelen näitä housuja kaikille ratsastusta harrastaville!
Ainoa mitä itse jäin hieman toivomaan, oli väri. Mielummin värinä olisi musta kuin valkoinen.

Helmikuussa ostin samaisesta 1hevosvoima.com:n nettikaupasta Polypad-satulahuovan. Höpisin ostoksestani jo aiemmin (löytyy täältä), mutta vasta nyt näissä kisoissa oli huopa ensimmäistä kertaa käytössä. Ei pysty tästäkään tuotteesta kuin kehuja kirjoittelemaan! Huopa oli käytössä erinomainen! Siihen eivät karvat tarttuneet, se ei imenyt hikeä itseensä aivan lits-läts-märäksi asti, kuivui kevätkelissäkin kisojen tauon aikana valmiiksi käyttöön jälleen seuraavalla lenkillä ja pysyi hyvin paikoillaan satulan alla ilman kiinnikkeitäkin. Aivan varmasti tämä padi tulee olemaan ahkerassa käytössä jatkossakin!

2 kommenttia:

  1. Housuista kyselen sen verran, että näkyvätkö pehmusteet ratsastushousujen läpi ja mitäköhän materiaalia se pehmuste on? :)

    VastaaPoista
  2. Itse olen tähän asti ratsastanut lähestulkoon toppahousuissa, eikä sieltä ainakaan mitään paista. :D Uskallan silti mennä sanomaan, etteivät pehmusteet näy myöskään tavallisten ratsastushousujen läpi.
    Kesäksi käyttöön on tulossa mr-piireissä hyvin suositut ja erittäinkin timmit "ratsastustrikoot", niiden kanssakin ajattelin kyllä näitä "Tena-housuja" käyttää. Tuskin sen ihmeemmin saumat tai muutkaan pehmikkeet niistäkään näkyy.

    Pakkauksen päällä lukee materiaalina "93 % cotton / 7 % lycra".

    VastaaPoista