LISÄTIETOA:

lauantai 14. huhtikuuta 2012

SM-kisahaaveet muuttuivat taisteluksi leukemiaa vastaan


Kirjoitin viikko sitten kisaraporttiin Upi-huoltaja-avomiehestäni, että "- Huoltaja kiroili ja kiukutteli, vaikka oli hyvin ruokittu. Harkitaan jatkotoimenpiteitä. ;)"
Jatkotoimenpiteitä on harkittu ja niihin on myös ryhdytty. Valitettavasti vain ne tapahtuvat TYKS:n vuodeosastolla pidemmän kaavan mukaan.

Meille tulikin nyt aivan uudenlainen taistelu. Uskallan väittää, että matkaratsastuksen Suomen mestaruudet ovat ihan lasten leikkiä tähän verrattuna. Mutta yhtä lailla vaaditaan SISUa, kestävyyttä, tiimityötä ja vähän tuuriakin! Vastus on kova, mutta niin on meidän tiimikin - matka jatkuu!!

13 kommenttia:

 1. Voi Taru, olen niin pahoillani puolestanne. Paljon lämpimiä ajatuksia ja voimia teille molemmille raskaassa tilanteessa. On vaikea löytää sanoja tälläiseen kohtaan, mutta olette ajatuksissani!

  VastaaPoista
 2. Paljon voimia ja jaksamista vaikeaan tilanteeseen.

  VastaaPoista
 3. Paljonpaljon voimia ja kuten eräs tuttu totesi vaikeassa elämäntilanteessa eteenpäin porskuttavalle; "Sisulla saatana!" (*Anteeksi kiroilu*) Mutta niinkuin kirjoitit, tiiminne on kivenkova, kyllä te vielä tämänkin taistelun voitatte!

  VastaaPoista
 4. Voih :( Paljon voimia sinne, kyllä te yhressä selätätte sen <3

  VastaaPoista
 5. Voi ei, vaikea on löytää sanoja =(
  Mutta tsemppiä ja voimia koko tiimille.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista, jokainen ylimääräinen voimien ripekin varmasti tulee tarpeeseen!

  Tähän sairastuu vuosittain n. 150 ihmistä Suomessa - ei ehkä kannata enää lotota, ei voi enää osua tämmöinen tuuri meidän kohdalle!

  VastaaPoista
 7. Kyllä tuli paha mieli teijän puolesta tätä lukiessa. Sä et ole kauhean helpolla päässyt viimeaikoina. Voimia ja sisua taisteluun! -Anna-

  VastaaPoista
 8. Tulipa paha mieli! :( Kovasti voimia teille!

  VastaaPoista
 9. Paljon voimia raskaaseen taisteluun! Hengessä ollaan mukana ja lähetetään sinnepäin niin paljon positiivisia ajatuksia ja voimaa, kuin mahdollista!

  VastaaPoista
 10. Jaksamista, muista pitää huoli myös itsestäsi kaiken keskellä!

  VastaaPoista
 11. Kiitos kannustavista sanoista! :)

  VastaaPoista
 12. Ou nou! Paljon voimia ja tsemppiä taisteluun!

  VastaaPoista