LISÄTIETOA:

perjantai 29. huhtikuuta 2016

Oho, nähty true dressagehorse!


Tässä ne nyt ovat! Meitsin kankisuitset tositoimissa!
Maija ja Vode tekivät tänään ensimmäisen kankisuitsitreeninsä ja eihän se nyt kovinkaan huonosti mennyt.

Tässä teille pidemmittä löpinöittä pieni pala videon muodossa.

9 kommenttia:

 1. Miks maija ei koskaan käytä kypärää???

  VastaaPoista
 2. Menipä se kaula lyhyeksi, mutta ei kai se haittaa, tuomarit palkitsee jos muistaa laittaa kypärän päähän.

  VastaaPoista
 3. Eikö hevosta pitäisi ensin totuttaa kankisuitsiin ja nimenomaan kankeen jotenkin eikä samantien alkaa treenaamaan ja vetäistä ohja tuntumalle?

  Kysyy tietämätön

  VastaaPoista
 4. Minusta Voitto näytti oikein hienolta :-) Katsoin nyt pitkästä aikaa videonpätkää ylipäänsä Voitosta, ja muistikuvien mukaan onhan se kypsynyt hyvin!!

  VastaaPoista
 5. Voihan anonyymit! On se kumma juttu ettei omalla nimellä/nimimerkillä voida kritisoida. Terveisin anonyymi, joka uskoo, että ammattilainen tietää kyllä mitä tekee, joten tyydyin ihastelemaan Voiton menoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdyn täysin tähän kommenttiin! Kateellisten panettelua! Alkaa Voiton meno olla aika makoisaa katseltavaa :) Liikkuu nyt niin hienosti ja kevyesti <3
   -H

   Poista
 6. Kauniista kypärästä ja kevyestä kädestäkö ollaan kateellisia?

  VastaaPoista
 7. Voi noita anonyymejä. Tuohan näyttää hienolta enkä oikein ymmärrä näitä käsikommentteja. Käsi ei näytä kovalta vaan täsmälliseltä. Olisin ikionnellinen jos oma ratsastus näyttäisi tuolta.

  Sen sijaan kypärättömyydestä kritisoinnin ymmärrän ja olen siitä samaa mieltä. Asiasta on viime aikoina ollut niin paljon juttua ja surullista esimerkkiä, että on se niin kummallista, ettei kaikilla ammattilaisilla muutu asenne. Kypärättä ratsastava ajattelee aika lyhytnäköisesti itseään tilanteessa, ettei tarvitse ja hiostaa, jne. Aikuisen ja ammattilaisen pitäisi kuitenkin ymmärtää olevansa myös esimerkki muille, erityisesti nuorille. Kun jotain sattuu, koko laji saa negatiivista julkisuutta. Siksi tää ei ole mielestäni jokaisen oma asia... huono julkisuus voi vaikuttaa vakuutuksiin, yms. Kannattaa hankkia laatukypärä, niin se on mukava ja sitä tekee mieli käyttää aina. Ja nykyään kypärissä löytyy pestäviä pehmusteita. Pipoa jos käyttää, niin hiusten lätistyminenkään ei käy tekosyyksi.

  VastaaPoista
 8. voi apua... pahaa tekee, etenkin laukan laadulle kireä kankiohja ja selkä alhaalla alitemmossa oleva elukka...

  VastaaPoista