LISÄTIETOA:

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Liebster Blog

Sain sekä "Team kimot"-blogin Kirsiltä että Ratsumäen talliblogin kirjoittajalta Kristalta tällä viikolla Liebster Blog -haasteen, kiitoksia! Tämä onkin ensimmäinen haaste, joka blogilleni osoitetaan, oli oikein kiva ylläri!


Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi myös tarkoittaa suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaajaa joka antoi haasteen sinulle

2. Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
3. Toivo, että ihmiset kelle jätit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.


 Suosikkiblogejani:

1. Martzun hepat - Hyvän ystäväni Marjutin ahkerasti päivittämä blogi 1-vuotiaan suomenhevosen ja samanikäisen shetlanninponin touhuista. Marjutilla on mahtavia oivalluksia tallin arjesta ja sanat hyvin hallussa.
2. Raskaskalusto - Blogissa seuraillaan eestinraskasvetoruuna Vellerin elämää. Ruuna omistaja Satu on aikasmoinen varusteshoppailija ja monet hyvät vinkit uusista varusteista on poimittu tästä blogista. Sadun ja Vellerin blogi on viime aikoina ollut hieman hiljaiselossa lapsen syntymän myötä, mutta blogiaktiivisuus on toivottavasti kasvussa taas jatkossa.
3. Pumpulienkeli - Tämä on uusin blogilöytöni. Blogin takana on kaksi sisarusta, Hilla ja Roosa, kirjoittelemassa russ-poninsa ja lv-tammansa treeneistä sekä kisoista. Hilla ja lv-tamma Oona starttasivat kanssamme samassa luokassa viime mr-kisoissa ja olin jo sattumalta päivää ennen kisaa bongannut tämän blogin. Muiden mr-kisajutut ja -treenit kiinnostavat aina paljon!
4. Team Kimot - Kirsi kirjoittaa kahden kimon arabin kuulumisia blogissaan. Este- ja koulutreenien ohella käyvät myös matkaratsastuskisoissa ja varsinkin näitä postauksia luen mielelläni.
5. Brooken Elämää - Tiedättekö mitä tässä blogissa ihailen? Llyhyitä ja asiallisia postauksia! Miksi en koskaan itse pysty samaan? Ulkoasu ei aivan hivele silmiä, mutta sisältöä seurailen kiinnostuneena.

1 kommentti: