LISÄTIETOA:

perjantai 20. kesäkuuta 2014

Kaikki hyvin

 
SUURI KIITOS monista kannustavista kommenteista täällä ja facebookin puolella! 

En osannut ollenkaan kuvitella, että loppuviikosta kirjoittamani ei- niin- hevosaiheinen -kilometritarina saa aikaan niin paljon ajatuksia teissä lukijoissa. Teksti on ollut jo jonkun aikaa luonnoksissa, mutta tuolloin unettomana yönä kirjoitin sen valmiiksi ja painoin julkaise- nappia.

Ei siinä kirjoituksessa oikeastaan ollut mitään alkua eikä loppua, se oli ajatuksenjuoksuani menneistä asioista ja pieni katsaus tämän hetkiseen tilanteeseen. Meistä ei tarvitse olla huolissaan, meillä on kaikki hyvin! Ei loistavasti, mutta erittäin vahvasti hyvin. Kyllä me pärjäämme - on pärjättävä! :)


Taidan olla lisäksi melkein sukua julkkikselle! Eräs anonyymi blogia seuraava sankari oli kokenut kirkastumisen keskellä sunnuntaipäivää ja päättänyt aloittaa minusta hevostalli.netin seniorit- palstalle oman topicin!

Keskustelu kävi kuumana ja seurailin sitä huvittuneena muiden askareideni ohessa. En ole tiennytkään, että elämäni on noin jännää! Valitettavasti taitaa olla vain niin, että totuus on tarua ihmeellisempää. Vaikka miten joskus toiveissa ehkä onkin ollut, en mm. asu isossa talossa ja pidä "miljoonaa" hevosta. Tai ehkäpä olenkin vain sokea omille asioilleni! (Terveisin nimimerkki: "mummon mökki ja kaks hevosta sekä kaks ponia")

Keskustelun taso viestiketjussa oli taattua ht.net -laatua, eli paljon viestejä, ei mitään asiaa ja kaikki sinne jonkun laukomat jutut olivat ehdottomia faktoja. Blogi koki varmaan olemassaolonsa suurimman kävijäpiikin tuona sunnuntai- iltapäivänä! Alle kuudessa tunnissa yli 3 000 sivulatausta - huh huh !!!

...ja mitä siihen topicciin tulee, se poistettiin.


ERITTÄIN MUKAVAA JUHANNUSTA !
Pysykää ehjänä ja hengissä!

4 kommenttia:

 1. Voi luoja, tänään olikin sitten meidän vuoro päästä htnetin julkkiksiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain sen tapaista olin huomaavinanikin... Meidän blogien minuutit parrasvaloissa! :)

   Poista
 2. Taisinpa löytää blogisi kyseisen keskustelun kautta.. Keskustelu jäi kyllä lukematta, sen sijaan huomasin löytäneeni uuden, mukavan blogin luettavaksi..:) Ihanat pikkuponit ja mielenkiintoista lukea hienon Voiton treeneistä. Jään seurailemaan siis! T:Lissu

  VastaaPoista