LISÄTIETOA:

maanantai 2. kesäkuuta 2014

Loistava fiilis!


Salo, aluekoulukilpailut, 1.6.2014
Luokka: Tutustumisluokan kouluohjelma, rata A
Avoin suomenhevosille

Kysyin valokuvaaja- hevosenhoitaja Marjutilta starttini jälkeen "voidaanko mennä vaan suoraan kotiin tämän fiiliksen kanssa?". Onko pakko mennä hakemaan niitä arvostelupapereita, jos oma mieli on suorastaan aurinkoinen radan jälkeen ja tietää onnistuneensa edes hieman.

Varovasti ensin vilkaisimme equipesta tuloksia ja hymyn levitessä entisestään, uskaltauduimme noutamaan pöytäkirjatkin. Porre oli taitava! Ratsastaja onnistui munaamaan muutaman kohdan pahasti, mutta ei takerruta sellaisiin. Harmi vain, että tuomarit eivät arvostaneet kovinkaan korkealle väärän laukan nostoa, keskilaukan sijaan ravin esittämistä ja yhden kirjaimen verran reitiltä eksymistä.Arvosteluskaalaa oli käytetty kohdallamme kattavasti. Kulmikkaasta surkimus nelosesta pyöreään kauniiseen kahdeksikkoon saakka! Meille meinasi melkein jopa rusetti tulla luokasta! Ihan kelpo tulos meiltä: 60,761 % !  

En tiedä mikä joutsenlaulu tällä muinaisjäänteellä nyt monen vaikean vuoden jälkeen on, mutta ei haittaa yhtään! Paras Porre! Elämäni hevosrakkaus.


20 kommenttia:

 1. Pörri <3

  Vanhoissa hevosissa on sitä jotain. Ne tietävät, miten nää hommat kuuluu hoitaa. Sellainen hevonen pitäisi olla joka tytöllä!

  VastaaPoista
 2. Hienoa, hyvä Te !
  Ja fiilis, se on tärkein, aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se rata ihan pelkkää super fiilistä ollut, mutta niin paljon parempi mieli oli radalla ja sen jälkeen, kuin edellisissä kisoissa kaksi vuotta sitten.

   Mää leijun täällä vieläkin! :D

   Poista
 3. 17-vuotias suokki ei ole mikään vanhus, ehkä Porre halusi kertoa sinulle sen! 17-vuotias on hevonen parhaassa iässä! Onnittelut hienosta suorituksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 17- vuotias suomenhevonen on vasta KESKI-IKÄINEN, olet oikeassa! :D

   Kiitos, rata meni hyvin! Porre hoitaa hommat, täti vaan kiikkuu kyydissä. :D

   (siltikin loppuun vielä totean, että Porre on jo kolme jalkaa haudassa ja neljäs banaaninkuoren päällä. ;) Nautitaan nyt vaan täysillä, kun vielä on mahdollista!! :) )

   Poista
 4. Porre on makean näköinen!! Ja hienot prosentitkin saitte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porre on makee!! Jos ens kerta vielä tulee, silloin jätetään neloset ottamatta ja saalistetaan parempi prosentti ja rusetti siihen kaupan päälle!! :)

   Poista
 5. Mahtavaa!!! :) Upean näköinen ratsukko!
  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos kehuista! :)
   Kovasti paljon täällä ollaan eiliseen tyytyväisiä!!! :)

   Poista
 6. Onnea =) Miten kerkesit hoitaa alueluvan kuntoon näin lyhyellä varoitusajalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. omani vai hevosen?

   oman aluelupani maksoin jo alkuvuonna, pidin todennäköisenä että jollain hevosella jossain lajissa aluetasolla vähintään kerran näyttäydyn tulevan kisakauden aikana. :)

   ...ja Porren vuosimaksun hoidin kuntoon "ihan vaan varmuuden vuoksi" juurikin sopivasti. :D

   Poista
 7. Hevosen lupaa tarkoitin :)

  VastaaPoista
 8. Onneksi olkoon! Hienolta näyttää meno kuvissa. :) Olisitte varmaan voittaneet ilman niitä "munauksia" kun noin hienot prosentit tuli. :) Onko seuraavat kisat jo kiikarissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me sentään voitettu oltaisi! :) Mutta ei kovin montaa pistettä jäänyt rusetista. Tuli tosi kiva tulos meille virheistä huolimatta!

   Seuraavat kisat on jo katsottuna, toivottavasti saan palikat kohdilleen ja olemme starttiviivalla ajatusten mukaisesti. :)

   Poista
 9. Onpas komea hevonen! Ei kyllä tulisi mieleenkään puhua mistään eläkeläisestä, hevonen parhaassa iässään =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porre on ollut sairaseläkkeellä viimeiset kaksi vuotta tai oikeastaan neljä... Lepo on näköjään parantanut vikoja ja ainakin taas tällä hetkellä papparainen on käyttökunnossa. :)

   Poista