LISÄTIETOA:

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Sittenkin kenttähevoseksi?


Voitto ja Iiris estetreeneissä 16.6.2014

!!! Varoitus !!! Kirjoitus sisältää ylistäviä kehusanoja eräästä nuoresta suomenhevosesta !!!

Hiukan huolestuttaa...

... mutta rohkeasti vesimatosta yli!

Alkuverryttelyn jälkeen Iiris kysyy ihmeissään: "Mitä sää olet tälle tehnyt"? Öööö, emmää mitään ihmeempää. Tai siis oikeastaan mitään, hiukan on Voitto viime viikkoina maastokävellyt ja kerran käynyt 11 km reippaammalla ajolenkillä kärryillä. Muuten nuori herra on nauttinut laitumella hengailusta.

Tehdyistä liikutuksista, tai niistä tekemättömistä treeneistä, huolimatta Voitto oli erittäin hyvännäköinen tepsutellessaan suurella kentällä. Laukka pyöri ylämäkeen ja työskentelymotivaatio oli kymppi plus!


Voitto 5 veen ensimmäinen maastoeste!

Kentällä, missä tällä kertaa treenasimme, on muutama maastoeste käytettävissä. Pitihän sitä Voitollekin näyttää muutamaa tukkia! Mitäpä niitä ihmeemmin hämmästelemään - yli vaan! 

Komeaa! Myös kuvaaja saanut liipasimen osumaan kohdilleen!

Mennäääään!!!
Voitto on kehittynyt aivan huimasti esteurallaan! Ohjaus toimii, hyppy alkaa paikoitellen kulkea ensiluokkaisesti ja laukan säädeltävyys kehittyy. Iiriksen kehut pitää muistaa myös mainita, niistä tuli niin hyvä mieli! "Tällä kun vielä kehon hallinta lisääntyy, tämä hyppää isoja luokkia!" Siis mitä?! Mun KOULUHEVONEN?! Korkeilla esteillä?! Aika näyttää, odotan kiinnostuneena!


Treenin jälkeen vaihdoimme muutaman sanan tulevista Voiton esteharjoituksista. Seuraavaksi loikitaan Anna Kärkkäisen valvovan silmän alla, mutta keskustelimme myös maastoestetreeneistä. Ehkäpä jo tänä kesänä näyttää nuorikon töpselinenä kohti tukkeja, banketteja ja hautoja.


2 kommenttia: