LISÄTIETOA:

perjantai 6. kesäkuuta 2014

Pygmit pomppii!

* * * SD- teamin väelle kiitos kuvista ja irtohypytysmahdollisuudesta ! * * *

Alkuverryttelyyn kuului myös lihashuoltoa

Miniponeilla oli tänään jännä päivä! Oripojat talutettiin kotona trailerin kyytiin ja purettiin pois puoli tuntia myöhemmin pihassa, jossa odotteli kenttä ja irtohypytyskuja!


Vanhempi miniponi, 3 vee, on luonteeltaan aivan super! Totesin sen jälleen tänään! Jätkänpätkä tutustui ensimmäistä kertaa puomeihin ja kertalaakista niitä oli edessä kujallinen. Rohkeasti kärsän osoittamaan suuntaan ja pomp- pomp- pomp yli vaan. Ja pukitus päälle! Ei ongelmaa. Ei ihmettelyä. Ei jarruttelua. Ei mitään!

Hurmas, 2 vee, seurasi kiltisti isoveljensä perässä. Nuorempi poniherra on muutamia kertoja ennenkin ollut kujassa hyppäämässä, mutta on luonteeltaan ujo piimä ja seuraa mielummin kuin menee edellä.Jeeeeee, hauskaa!!!

Nämä kumipallo- tuulitukat ovat aikasmoisia otuksia! Maailman turhimpia, mutta niin yber suloisia ja touhukkaita, ettei meinaa itsellä tulla kikatuksesta loppua kun näitä katselee. Ihan vaan muutama naurun hörähdys tuli kuvasaalistakin selatessa. Ei isojen heppojen kanssa ole ollenkaan näin hauskaa!
Viimeisillä hyppykierroksilla okseri oli 50 cm korkea. Ai, niiiiin matala? Ei, vaan korkea! Nämä kaksi termiittiä ovat säkäkorkeudeltaan karvan yli 80 cm, joten onhan tuossa jo jonkun verran kokoa palikoilla heidän näkökulmastaan katsoen. 

Vanhemman ponin hyppytyyli oli suorastaan hämmentävän hyvä! Jotain pieniä ajatuksia on orin suhteen jo syksyksi ja tämä irtohypytys on yksi juttu, joka liittyy siihen... Katsotaan, mitä kesä ja syksy tuovat tullessaan!


10 kommenttia:

 1. Apua mä en kestä, nää on vaan ihan mahtavia :D

  VastaaPoista
 2. Näiden pomppuhommista pitää saada ehdottomasti videota!

  VastaaPoista
 3. Voiii eii, tosi kivoja kuvia ja suloisia pikku pomppijoita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen samaa mieltä! :)

   Näin alkukesästä kuviinkin saa vangittua ihanan kirkkaita värejä. Vihreää taustaa ja valkoista aitaa.

   Poista
 4. He ovat kyl niin pal hauskoja otuksia :D

  VastaaPoista