LISÄTIETOA:

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Treenijuoman resepti


Voitto estetreenin jälkeen kaikkensa antaneena 16.6.2014

Tarvittavat ainekset:

- 1 kpl ämpäreitä
- 1 kpl kauhoja
- 1 dl melassisiirappia
- 2 mtt Aviform Electroform EQ elektrolyyttijauhetta
- 10 litraa vettä
- 1 kpl drinkin sekoitustaitoisia tallilaisia


1: Ota kaikki tarvittavat ainesosat esille. Valikoi sopivan värinen ämpäri sekä etsi sekoituskauha (pyöri ja hyöri pitkin ja poikin ennenkuin bongaat etsimäsi).

2: Mittaa ämpärin pohjalle noin desilitran verran yber tahmeaa melassisiirappia ja mutisi itsekseni, kun huomaat siirappia löytyvän vaatteistakin, kaikesta varovaisuudesta huolimatta.


3: Avaa elektrolyyttipönikkä ja hätistele kissa kauemmaksi. Hätistele hyvän tuoksen perässä leijaileva kissa uudelleen kauemmaksi. Kehota ääntä korottamalla toista yli-uteliasta kissaa siirtymään kauemmaksi.

4: Lusikoi kaksi mitallista jauhetta ämpäriin melassisiirapin kaveriksi.


5: Ota ämpäri(t) ja kauha haltuusi ja suuntaa kohti vesihanaa. Laske lämmintä vettä ämpäriin, sekoita, lisää vettä, sekoita ja täytä sanko täyteen.

6: Kerää täynnä olevat ämpärit käsiisi, lähde talsimaan kohti tarhassa odottavia hevosia, loiskuttele mennessäsi juomaa housuillesi sekä kengillesi ja saavu vihdoin turpa pitkänä olevien kaviokkaiden luo.


7: Aseta ämpärit mammanmussukoiden eteen ja katso mitä tapahtuu.

8: Maistuu! Totesivat allekirjoittaneen suomenhevoset ja taas oli tallinomistajan suosio hieman suurempi hevostensa keskuudessa!


* * * 

Aviformin loistavan elektrolyyttijauheen (sekä muut lisäravinteet), Polypadin mahtavat satulahuovat, Equetechin laadukkaat ratsastusvaatteet ja muuta mukavaa löydät 1hevosvoiman nettikaupasta!

 Alennuskoodilla HURJAURMAS saat yli 
50 euron tilaukset postikuluitta!

Tarjous on voimassa heinäkuun loppuun ja sen voi kukin asiakas käyttää yhden kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti