LISÄTIETOA:

tiistai 27. tammikuuta 2015

Ehkä pääsen, ehkä en.

Todistettavasti olen ollut Voiton selässä joulukuussa 2012...

Mää olen täällä hieman happamissa tunnelmissa. Harmittaa, että täällä meikäläisen pihassa nököttää treenihevonen, joka on tällä hetkellä vain hevonen. Treeni -liite on ollut jossain ihan muussa tallissa ja ihan jonkun toisen hevosessa kiinni.

Ai, Voitto on sairas? Rikki? Ontuu? No ei! Voitto on täydessä iskussa ja eilen uuteen lenkkikenkäänkin viritetty, mutta tää treenaaja on pikkasen verran varattu. Maijan kahden ratsutuksen välissä tulee olemaan hevosen liikutusmäärä nolla. NOLLA - sellainen kiva pieni pyöreä numero, joka merkitsee ettei mitään toimintaa ole ollut.

...ja heinäkuussa 2014.

Parasta mitä totaaliselle yh-mutsille voitte tarjota, on napata kolmeasataa kulkeva ipana haltuun pariksi tunniksi ja päästää äiskä kuulostelemaan kavioiden rummutusta tiellä hevosensa kanssa. Tuulettumaan, tiäkste.

No joo, emmää valita. Ainakaan koko aikaa. Viime viikolla oli meteoriittien lentorata otollinen suhteessa neptunuksen kallistuskulmaan ja, erittäin hämmästyttävää, kävin Vodella jopa kaksi kertaa maneesilla keventelemässä ja lisäksi kaksi kertaa maastossa käpsyttelemässä jäätikköteillä. Ei oo toista tämmöstä viikkoa ollut ikinä ennen eikä varmaan ihan heti ole vastaan tulossakaan.

Nyt mää suljen tämän mutisevan sanaisen arkkuni, nostan pienen peppuni penkistä ja lähden siivoamaan karsinoita. Kello on 23.46, mää tiedän. Ei vaan oikein meinaa nämä vuorokaudessa tarjolla olevat tunnit riittää.

5 kommenttia:

 1. Käytkö sä töissäkin vielä kaikkien hommien lisäksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut lapsen kanssa kotona, mutta ensi maanantaina 2.2. Klo 8 astun taas työnantajani palvelukseen.

   Poista
 2. Oon välillä miettinytkin blogiasi lukiessa, että miten sä kerkeät puuhata tallissa ja hevosten kanssa, kun lapsi työllistää yllätävän paljon! Olen itsekkin saanut sen nyt huomata. Ja vaikka täällä on lapsen isä mukana kuviossa, niin tuntuu etten kerkeä talliin tarpeeksi. Kaikki pakolliset saa hyvin tehtyä, mutta ratsastimen ja muu kiva puuhastelu on aika vähissä. Onneksi se on ohi menevää, lapset kasvaa ja alkaa pärjätä ilman äitiä pitempiä aikoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmää aina ehdikään puuhata! :D Sen takia meneekin yötöiksi ja prinsessaunista pitää tinkiä ekana. Toistaiseksi on ihan kohtuullisen kivasti sujunut, mutta saas nähdä miten käy töiden alkaessa. Se on kuitenkin 10 h vähemmän aikaa kotitouhuille päivässä.

   Poista
 3. Oih tuota Voittoa! Komeaksi kasvanut!

  VastaaPoista